|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
expert
Grand Master
|
![]() interesantno
http://influence.webitexpo.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 29.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
![]() |
![]() ovo veze nema sa zivotom
|
![]() |
![]() |
"Hvala" Aleksandar.Ilic za poruku: |
![]() |
#3 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
![]() |
![]() Ja sam to video odavno
bilo je reci o ovom Azdejkovic koji se na B92 predstavlja kao 100% ***** ![]() interesantna ja ideja |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() Ne znam, pravila su prilicno jasna - http://influence.webitexpo.com/measure.htm, bodovni sistem i tako to. Ali, ako cemo stvarno, najuticajnija osoba online, u onom pravom smislu ove kovanice, sigurno bi bio predsednik ili premijer, pa ako njih sve ne racunamo, onda mogu ovi pobrojani. Meni licno bi na prvom mestu bio covek koji je na celu jednog og payment procesora. Ili Sloba Markovic. Kako na moj zivot moze vise da utice Radovicev blog
![]() PS: Evo, sad gledam sajt, pa mi malo jasniji taj ego-trip: http://www.webitexpo.com/en/webit_ex...en_russev.html Citat:
dooConsult Poslednja izmena od oksite : 24. 09. 2010. u 14:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Citat:
Plamen Russev, organizator webit-a i vlasnik firme koja je organizovala isti... Tako da je tu sve jasno :P
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Ideja jeste vrlo korisna za mnoge stvari, i sa tom idejom je valjda prvi krenuo Fast Company.
Ja smatram da vecina ako ne i svi koji su tamo u listama po zemlji odakle su ne misle da je to stvarno neki realan pokazatelj stanja stvari, u stvari to je slican pokazatelj kao sto je pokazatelj izbor najlepse devojke neke zemlje. Uticajnost je tesko meriti to je termin sa kojim se slicno barata kao u modnom biznisu sa "personality"-jem. Ali ova lista moze imati neke druge koristi - npr. kako sam video u vecini zemalja se mogu naci Internet profesionalci na listi, mogu se upoznati nove osobe za nove projekte, mene je npr. jedna osoba tako dodala na Linkedin. Slazem se da ovakvi modeli i druge top liste igraju na kartu ego boostinga i self promotion-a, ali to je manje vise tako i sa vecinom drugih drustvenih servisa - na Karikama korisnici najvise koriste ocenjivanje slika i postavljanje svojih slika zbog toga da vide koje ocene ce dobiti i rang liste, na FB mnogi ljudi prave sadrzaj kako bi dobili sto vise lajkova ili clanova fan strane ili bili bolji farmeri od drugih, na 4SQ da se dodatno show-offuju gde su bili, na Twitteru je mnogima bitno koliko imaju followera i RT... Da ne govorim o trendu postavljanja na FB slike sta imaju trenutno u tanjiru i sta rade kao da samo oni to rade ili izvestavanja gde su sada diskretno ili gde su bili stavljajuci do znanja neke stvari. Vec mi smesno kada vidim takve aktivnosti. Sve dok korisnici ovakve stvari ne shvataju za ozbiljno vec za igru, zabavu i da malo iskoriste slobodno vreme koje imaju na Net-u, dotle je OK.
![]() |
#7 |
Webeloper
Professional
|
![]() i mi Eniaca za trku imamo !
![]()
![]() |
#8 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() dobra fora, umesto da plate affiliate-ima, oni im daju ego-trip poene
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#9 |
Webeloper
Professional
|
![]() ako biste vi sutra pravili promociju preko blogera na primer, ovako biste imali konkretan pokazatelj i poredjenje blogera, ako napise PR tekst o vasem proizovdu na sajtu od kog mozete koliku povratnu posetu ocekivati...
bar neki pokazatelj u prici koja se jako tesko meri...
![]() |
#10 |
Moderator
Expert
|
![]() axaxaxa ima i mene ja sam uticajan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Razvoj online sadržaja i finansijska podrška online projektima | Dragan Varagić | e-Business | 1 | 28. 10. 2007. 19:21 |
Online zajednice | zextra | Opušteno | 0 | 04. 06. 2007. 12:05 |
Firefox Central strana, sta mislite?? | ivanhoe | Planiranje i usability | 3 | 08. 01. 2006. 13:32 |