![]() |
#1 | |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Download
Za one koji ne znaju: Citat:
![]() |
![]() |
#2 |
profesionalac
Professional
|
![]() Baš sam se iznenadio kad sam video ovu vest...
Koliko vidim ovaj release je nazvan 1.0 samo da bi se reklo da i oni imaju stabilan framework (mada, ne znam ko to gleda po verziji..) Sudeći po izmenama, release je mogao da se zove i 0.10.1, a sve velike izmene koje su obećavane za 1.0 su pomerene za 2.0 Čudno
![]() |
#3 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Koji je trenutni status? Šta mu nedostaje (tj. šta planiraju)?
![]() |
#4 |
profesionalac
Professional
|
![]() Nisam ga probao, al deluje solidno. Komponente za keširanje, ActiveRecord..
Za 1.0 je bilo obećano generisanje scaffold koda (znači naprave se klase koje posle mogu se menjaju, a ne kao sada, gde framework direktno generiše i koristi kod), slično načinu na koji Rails to radi i drugo... Uglavnom, dosta pobojšanja koja bi učinila život jednostavnijim.. To sam pokupio čitajući mailing listu, ne mogu se setim šta je sve obećano.. U svakom slučaju, radije bi sačekao da sazri Zend Framework, pošto imam osećaj da će se koristiti daleko više od Cakea (ipak je to Zend). Nemam vremena i energije da učim dva frameworka trenutno..
The knack of flying is learning how to throw yourself at the ground and miss. Poslednja izmena od Bojan Zivanovic : 03. 05. 2006. u 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|