|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
|
Alati teme | Način prikaza |
17. 11. 2006. | #1 | ||
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Efekti interneta na klasicne medije
Britansko izdanje Times-a je objavilo nedavno da je:
Citat:
Citat:
18. 11. 2006. | #2 |
expert
Expert
|
ja nikako ne mogu da se natjeram da citam dnevne novine online. probao sam, nije da nisam, al' ne ide. 'bes kompjutere, bez papira i mirisa kafe nema meraka, tako da... sto se mene tice - "nasi" ce imati jednog vjernog customer-a dugo, dugo
Poslednja izmena od oliver : 18. 11. 2006. u 04:05. |
18. 11. 2006. | #3 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
Pravo da ti kazem ja sam vec duze vreme skenjan sto su na zinio.com ukinuli "business 2.0" verovatno jedan od boljih magazina ikada. A online verzija nije ni priblizno.
Naravno da bih pre citao papirnu verziju ali kad covek pogleda cene koje su po 80% jeftinije od cene kod kolportera (mada su i papirne pretplate po 40-60% manje) onda te to navede i da razmisljas. Povoljno je cak i za nase uslove. |
18. 11. 2006. | #4 |
Pušelja Predrag
Professional
|
Aljosa sa marketingservis-a je napisao jedan text o tome.
Inace gotovo nikada ne citam papirna izdanja. Prvo zbog toga sto ne zelim da placam za news koji se moze naci besplatno sa dva klika bilo gde na netu. A drugo je cena novina koja je uzasno velika naspram vesti koje su "najkvarljivija roba". Slazem se sa Oliverom da je merak imati novine u ruci, mada je to sve relativno i stvar navike. U pocetku ti je neobicno, ali posle je ti je neobicno da se vratis na novine Ali ako dobro rasmislimo i na taj papir smo se u pocetku navikavali.. Pa nismo rodjeni sa novinom u ruci |
18. 11. 2006. | #5 | |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
|
od izvora dva putica
Citat:
Putici: - jedan je da se klasicni mediji "prebace" na novi komunikacioni kanal - internet (to bi bila definicija dnevnih novina online) - drugi je da se stvaraju novi mediji prilagodjeni komunikacionom kanalu (news servisi kao biz me, vibilia, e-kapija) Ispravan putu je po meni ovaj drugi Miloje
18. 11. 2006. | #6 |
troll mode
Wrote a book
|
razlika je u tome sto kad ceo dan sedis za kompom uopste ti nije opustanje da citas vesti na netu... citanje real novina odmara, jer vas navodi da ne mislite o necemu drugom sto na netu nije rec, jer pored vesti imam muziku i jos 17 otvorenih prozora...
|
19. 11. 2006. | #7 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
100 ljudi, 100 cudi... ja recimo vesti citam samo preko neta, jer me klasicno listanje novina mrzi (plus moram da odem i kupim novine, sto me isto mrzi..)
20. 11. 2006. | #8 | ||
expert
Expert
|
Citat:
cesto taj odlazak po novine ne predstavlja "default" cilj (informisanje o tome sta se desilo/desava), nego nesto drugo - da malo skrenem misli s programiranja, foruma i svega onog sto mi stoji pod prstima dok sam ispred kompa. Citat:
20. 11. 2006. | #9 | ||
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Citat:
http://mag1.olivesoftware.com/am/wel...SN-2006-11.asp Format je sličan Ziniju, ali je po mom mišljenju još više praktičniji za čitanje. Da bi čitao prethodne brojeve, samo u URL-u promjeni poslednju cifru u odgovarajući mjesec, npr. u 09 za septembarsko izdanje. Citat:
|
||
20. 11. 2006. | #10 | |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Citat:
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
SaaS vs. klasicne licence | ivanhoe | e-Business | 3 | 25. 07. 2010. 11:09 |
Svrha i efekti korišćenja interneta za unapređenje brendova kod nas | Ratko__ | Marketing i SEO | 16 | 10. 08. 2009. 01:58 |
Zastita klasicne PHP contact forme od spama? | [nq] | PHP | 14 | 03. 11. 2006. 00:54 |