|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
|
Alati teme | Način prikaza |
29. 08. 2008. | #1 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
struktura URL-a, dilema i konkretan problem
Pozdrav imam dilemu, sa strane SEO i/ili samog korisnika sta je bolje?
http://www.fascikla.com/fakultet/uni...nauka-novi-sad ili http://www.fascikla.com/fakultet/02/...nauka-novi-sad Dileme ovog tipa se protezu kroz ceo sajt,... npr. sad treba uvesti studijske programe...
polovni mobilni telefoni mali oglasi prodaja korišćenih aparata Poslednja izmena od nixa : 29. 08. 2008. u 17:25. |
01. 09. 2008. | #3 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ja moram ipak malo da se hvalim
Naime, sajt www.mitros-music.com (domen je nov, do pre godinu dana domen je bio mitrosmusic.co.yu koji ne samo da nije bio dobro kotiran, nego ga nigde nije ni bilo) sam uspeo da postavim na prvu stranu na google po svim mogucim kljucnim recima vezanim za muzicke instrumente (na sprskom jeziku). Sta sam radio? Pa nista sto vecina ljudi ovde ne zna. Dobar title, keywords i description koji ima nekog smisla, struktura HTML-a po PS-u ... znaci nista revolucionarno i nista sto je "neka tajna". Napomenjime da se sajt nigde ne oglasava. Evo dela mail-a koji sam slao klijentu (ne bih da pisem sada zasto se dopisujem sa njim, to je opet tema za drugu pricu): Citat:
01. 09. 2008. | #5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Tnx, mada je sajt bio "lepsi" i "usabilniji" u pocetku, ovo sto je sada online je kompromis izmedju mog dizajna i njegovih zahteva. I nikako nisam uspeo da ga ubedim da promeni logo.
01. 09. 2008. | #6 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Ma logo im je sasvim ok... Nego, što ne prikazuju cene na sajtu? Mislim, ovako informacija ne znači puno, kad ionako moraš da zoveš da bi se dodatno raspitao o nečemu što te zanima...
|
01. 09. 2008. | #7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Off Topic: Nista me ne pitaj A odradjeno je ne samo to nego da mu automatski konveruje cene po danasnjem kursu, ovo sto se prikazuje je kada je cena 0.0. A logo nije ok, ali daj da ne idemo u offtopic vise sa tim.
01. 09. 2008. | #8 | |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
|
Citat:
|
|
01. 09. 2008. | #9 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 06.09.2007
Hvala: 21
11 "Hvala" u 11 poruka
|
Pravo pitanje kad ste kucali link duzi naziva domena, ovo sa tim citljivim url-ovima je da oni koriste samo za pretrazivace
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Permalink struktura [Wordpress] i .htaccess | SSpin | Regular expression i htaccess | 1 | 21. 02. 2010. 17:47 |
Affilate i porez. Ima li ko konkretan odgovor? | markos | e-Business | 18 | 15. 08. 2009. 19:57 |
Struktura web sajta | duca | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 08. 05. 2008. 16:49 |
help: struktura podataka za subnetting | Pedja | Programiranje | 11 | 27. 01. 2007. 10:06 |
Laptop dilema | [nq] | Opušteno | 17 | 04. 09. 2006. 21:30 |