Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
11. 03. 2008. | #1 |
emperor Selassie
Grand Master
|
[JS] HTML kod IFRAME-a
Ovako, imam jedan IFRAME čiji HTML kod treba da pokupim, a ne znam kako.
Dakle, imam: Kôd:
frejm = document.getElementById('mojiframe'); Kôd:
html = frejm.document.body.innerHTML; IE vraća source stranice u kojoj je iframe, ne source iframe-a Zatim sa: Kôd:
html = frejm.innerHTML; IE takođe vraća prazan string |
11. 03. 2008. | #2 |
Boban Karišik
Expert
|
probaj ovako:
Kôd:
var frame = document.getElementById('frameId').contentWindow.document.body.innerHTML;
11. 03. 2008. | #3 |
emperor Selassie
Grand Master
|
FF: "Error: uncaught exception: Permission denied to get property HTMLDocument.body"
IE u statusu prikazuje onu žutu ikonicu sa znakom uzvika i kaže "Done" (bez "with errors on page") a kad dva puta kliknem na nju kaže: "Error: Access is denied" i broj linije/karaktera u liniji |
11. 03. 2008. | #4 |
Boban Karišik
Expert
|
hmm, ovo sam izgoogle-ao:
Kôd:
var frame1 = document.getElementById('test'); var iframeDocument = frame1.contentWindow ? frame1.contentWindow.document : frame1.contentDocument; var root = iframeDocument.documentElement || iframeDocument.body; var HTML = root.innerHTML;
11. 03. 2008. | #5 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Ne mozes to da uradis, to je security feature u novijim browserima
11. 03. 2008. | #6 |
emperor Selassie
Grand Master
|
Meh, ionako sam odustao od skripte, reših na drugi način, nevezano za frejmove
|
14. 03. 2008. | #7 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
|
Kasnim ... Trebalo bi da može da radi samo ako taj ifrejm vuče dokument s istog domena gde ti je i stranica koja ga sadrži. Što reče Ivan, security ti ne da da brkaš domene.
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
iframe i linkovanje piratskih sadrzaja? | trazimcuruzabrak | Istine i zablude | 23 | 02. 09. 2010. 12:28 |
Hackovanje i <iframe> | Djuki | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 16 | 03. 07. 2007. 18:59 |
Iframe i JS | ivanhoe | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 5 | 19. 12. 2006. 22:45 |
cross-domain scripting i iframe | ivanhoe | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 0 | 06. 05. 2006. 01:12 |
javascript, iframe i Opera | ivanhoe | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 2 | 28. 04. 2006. 14:21 |