02. 09. 2011. | #1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 30.07.2010
Hvala: 3
4 "Hvala" u 3 poruka
|
WYSIWYG i Smarty
Dali postoji neki metod za zatvaranje css i html koda prilikom ogranicavanja broja karaktera u artiklu koji je objavljen sa WYSIWYG editorom.
Ukoliko se post skrati npr {$post|truncate:600} pobrka kompletan css cele stranice, zato sto dosta korisnika koristi pri objavljivanju sadrzaja copy/paste. |
02. 09. 2011. | #2 |
Miljenko Rebernišak
Qualified
Datum učlanjenja: 05.03.2009
Hvala: 4
25 "Hvala" u 22 poruka
|
Nikad tako nesto nisam radio, ali neces to uraditi samo sa smartijem.
Treba ce ti tvoja funkcija koja ce da parsira to: 1. da broji samo ono sto se ne nalazi izmedju <* > i </*> ako hoces da skratis korisnikov tekst ne racunajuci tagove 2. parsiras tagove i tim radom ih dodajes na stek. Na 600 karakteru vidis sta ti je na steku (koji su tagovi otvoreni) i to zatvoris (za stek hint array_pust/pop).
02. 09. 2011. | #3 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
probaj sa ovim pluginom, imao je cini mi se nekih problema, ali to se da resiti...
imao sam ja neku preradjenu verziju koja je bila malo inteligentnija (ako se dobro secam problem je bio ako preseces text u sred taga i sl.), ali to mi je negde na starom laptopu, ako uspem da je nadjem obesicu je
02. 09. 2011. | #5 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 30.07.2010
Hvala: 3
4 "Hvala" u 3 poruka
|
Oba modifera rade ko sat. Hvala.
|
|
|