22. 11. 2005. | #1 | ||
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Borba protiv RTS harača
Počelo je
http://www.boox.co.yu Citat:
http://www.boox.co.yu/vesti/index.php?id=418 Citat:
http://www.boox.co.yu/images/rts/200...ata_za_rts.jpg |
||
22. 11. 2005. | #2 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Čovek kralj!
Kakav je vaš stav prema ovom (što Dinke reče) haraču? Ja sam blago rečeno popizdeo (samo da još smislim kako da reagujem ).
22. 11. 2005. | #3 |
profesionalac
Professional
|
Ma svaka čast, ja sam uvek za bunt protiv haračlija!!
Samo ne znam šta se može osim da čekamo nove izbore ... |
22. 11. 2005. | #4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Iskreno ja sam se čudio kako još niko nije digao ustanak. Najozbiljnije, toliki bezobrazluk je nepoznat na ovoj planeti.
RTS naplaćuje nepostojeće usluge, ne razumem tu logiku. Znači ja sada mogu da pošaljem fakture RTS za hosting, a ako ne hostuju kod mene, baš me briga: "mogli su - što nisu". Isto tako je i za TV, plaćaš nešto što "možeš ali ne moraš". Naplaćuje se 1 pretplata na 20 zaposlenih. Ko je to izračunao i kako i zašto. 90% firmi i nema TV u svojim prostorijama, a i pored toga, svi ti ljudi, zaposleni ili vlasnici, već plaćaju pretplatu na kućnoj adresi pa dolazi do dvostrukog plaćanja. Ja ću još da ispitam mogućnost TUŽBE protiv RTS-a zbog fakturisanja nepostojećih usluga. Pored toga, niko da mi odgovori šta je sa onima koji plaćaju kablovsku televiziju i time i pretplatu za RTS? Znači to je dvostruko fakturisanje i takođe je podložno krivičnoj prijavi. Na kraju, to treba da ide na dušu onima koji su doneli ovaj zakon, RTS je tu manje kriv.
22. 11. 2005. | #5 | |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
|
Citat:
|
|
22. 11. 2005. | #6 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 12
29 "Hvala" u 11 poruka
|
Budite pažljivi, mislim da ovaj zakon još nije stupio na snagu, tako da je u pitanju prevara. Na adresu većine firmi u SCG stigla je lažna faktura RTS-a, imao sam priliku da je vidim. Faktura je identična originalnoj, međutim ako obratite pažnju na broj računa, to nije račun RTSa.
Poslednja izmena od kai : 22. 11. 2005. u 16:51. |
22. 11. 2005. | #7 | |
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
|
Citat:
Osim toga, evo sta mene ceka: - 300 kinti kuci (rentam gajbu) - 300 kinti u ofisu (rentam gajbu za ofis...) - 300 kinti kuci kod matoraca (jbg, nece valjda keva od penzije da placa) Znaci meni soma dinara momentalno... goveda bre... |
|
23. 11. 2005. | #8 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
ih, ali ce zato za te pare 3K da posalje celu ekipu na neko egzoticno mesto na moru da se zajebavaju tamo 3 meseca i prave krsh od programa..a tek koliko ce negledljivih sapunica da snime....pa da zaposle gomile nepismenih spikera, kafe kuvarica i ostalih (cija radna mesta ni nemaju ime, ali su "neophodni" firmi, a i kum me zamolio, fino je dete :P..svaki trenutno zaposleni ima u proseku dvoje dece, pa vi vidite..cista geometrijska progresija potrebnih radnih mesta u RTS-u)...pa ukljucenja uzivo, kao sad za ove nerede u Fransuckoj, kad reporterka nije uspela ni jednoj ulici da izgovori ime makar i priblizno pravilno, ali sam siguran da se jako lepo provela u shopingu u Parizu..zar vam nije odmah lakse kad znate da ce tih vasih bednih n * 300din da ucini toliko dobrog?
ps. ovo iznad je sarkazam, cisto da ne bude zabune... pps. jednom smo ih palili, drugi put ce biti samo lakse...sad bar poznajem unutrasnjost zgrade... |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Najavljena borba protiv internet kriminala... | gaganed | e-Business | 48 | 25. 06. 2010. 20:51 |
.BIZ domen - za i protiv ? | glaspodrinja.com | e-Business | 0 | 24. 11. 2007. 20:50 |
Borba protiv domaćeg SPAM-a | bluesman | e-Business | 157 | 15. 01. 2007. 04:10 |
protiv droge! | nixa | Opušteno | 2 | 12. 05. 2006. 00:02 |