|
Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
16. 10. 2010. | #1 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2007
Hvala: 0
50 "Hvala" u 9 poruka
|
Promena hostinga nije preporucljiv
Jel menjao neko0 hosting? Kakva su iskustva??
Moja iskustva su ocajna. Neznam samo da li to tako mora da bude ili me nesto zezaju sa starog / novog hostinga jer evo vec 6 dana mi je sajt vidljiv vise sa starog hostinga koga sam napustio a manje se vidi sa novog. U stvari sa novog je vidljiv mozda 1h dnevno kad ga uhvatim a skoro uvek je vidljiv sa starog. Ja zovem novi hosting i oni kazu da su inostrani internet provajderi sve lepo promenili taj DNS i takodje privatni domaci a da jedino zeza telekom. A ja do duse i imam ADSL internet preko telekoma. Dali je to sto kazu tacno da telekom zeza ili ipak me neko od tih hostinga zeza, ili ipak to tako mora da bude?? Ako tako mora da bude za koliko vremena ce se sve srediti pa da svi od svuda mogu da otvore sajt sa novog hostinga? Kakva su vasa iskustva, sta mi predlazete?
16. 10. 2010. | #2 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 21.01.2009
Hvala: 3
34 "Hvala" u 22 poruka
|
Ne zezaju te. Telekomovi DNS serveri su ocajni.
Ne mozes nista da uradis osim da cekas. Ako zelis bar ti da vidis sajt sa novog hostinga, prebaci se na opendns: http://www.opendns.com/ |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Plaćanje hostinga u inostranstvu preko domaće firme | mileusna | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 12 | 14. 12. 2007. 03:45 |
potreban savet u vezi hostinga | japan | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 13 | 28. 11. 2007. 13:28 |
Zablude i zaludjivanja u vezi hostinga | bluesman | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 30 | 14. 03. 2007. 09:19 |
Promena servera. | [nq] | Marketing i SEO | 5 | 18. 09. 2005. 16:56 |