|
Obaveštenja, predlozi i pitanja Sve što može biti važno u vezi foruma |
|
Alati teme | Način prikaza |
09. 07. 2008. | #1 |
novi član
Datum učlanjenja: 09.07.2008
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Kako napraviti projekat kojim se aplicira na razne fondove..
Veliki pozdrav svima!!!
Imam jedno pitanje, da li netko zna kako se pravi pojekt kojim bih aplicirao na odredene fondove.. Znaci trebaju mi sastavni dijelovi. Ili mozda netko zna neku starnicu na kojoj se to moze vidjeti pa da postavi link.. Unaprijed se zahvaljujem svima koji pokusaju pomoci... |
09. 07. 2008. | #2 |
Siva eminencija
Grand Master
|
"Odredjeni fondovi" imaju odredjene elemente koje zahtevaju.
U prevodu, zavisi sta tacno hoces da uradis |
09. 07. 2008. | #3 |
majstor
Wrote a book
|
Ja sam nekad aplicirao na svicarske nacionalne fondove i tu su bila detaljna uputstva kako i sta treba tj sta projekat koji aplicira treba da sadrzi i kakva mu je namjena, detalji i slicno.
|
10. 07. 2008. | #4 |
Nekad bio ddz
Expert
|
Upravo tako - svaki grant ima svoje uslove, a projekat se najčešće podnosi na formularu fondacije koja daje grant.
Za veće grantove (EAR, EC, DEC...) ti je potrebno prethodno iskustvo, tj. moraš da pokažeš rezultate svojih prethodnih projekata iz te oblasti. Što se manjih grantova (ispod 10K eura) tiče, raspitaj se kod Fonda za otvoreno društvo, Švedskog helsinškog komiteta, Konrad-Adenauer Stiftunga i sl. Različite fondacije pokrivaju različite oblasti delovanja, i povremeno raspisuju pozive za upućivanje ponuda. Ako hoćeš bilo šta da uradiš, bolje požuri, pošto i oni idu na godišnje odmore |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako napraviti sopstveni affilate | Markok | e-Business | 2 | 24. 09. 2009. 16:23 |
Kako napraviti dobar forum? | mindspace | Web site, dizajn i multimedia | 4 | 06. 04. 2009. 17:55 |
kako napraviti wrapper za mysqli_stmt_bind_result() ? | ivanhoe | PHP | 1 | 10. 09. 2008. 12:44 |
kako napraviti online radio stanicu? | ivanhoe | Planiranje i usability | 26 | 03. 08. 2008. 20:51 |
Kako napraviti ODBC drajver? | Pedja | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 2 | 16. 10. 2006. 18:04 |