|
Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
13. 07. 2005. | #1 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Basecamp redirekcija pod mojim domenom
Okacio sam ovdje, naime interesuje me sledece:
Project Managment Webapp basecamphq.com pri registraciji nudi registrovanje adrese tipa: http://moj-domen.clientsection.com . Pored clientsection.com postoji jos par naziva tipa seework.com, updatelog.com, itd. Ukratko meni je potrebna mogucnost da klijent ima osjecaj da je u okviru naseg sajta prilikom logovanja u project managemnt app. Odnosno, npr. login forma je na www.moj-sajt.com/login koja se po submitovanju redajrektuje na extranet.moj-sajt.com ili moj-sajt.com/extranet i otvara se normalno aplikacija. Njihovo postojece rjesenje (bar prema dokumentaciji na sajtu koji proucavam zadnjih 40min) je takvo da ja mogu samo sa www.moj-sajt.com/login da preusmjerim klijenta na http://moj-domen.clientsection.com. Odnosno, potrebna mi je neka varijanta redajrektinga sa maskiranjem adrese. Komentari i pomoc? |
13. 07. 2005. | #2 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Rešenje je možda mod_proxy, ali on pravi jako veliki saobraćaj. Naime, ti na svom serveru imaš pravila za prepisivanje URLova, a mod_proxy kupi sadžaj sa spoljnjeg sajta i maskira ga iza tvoje adrese. Ovo radi, ali opet ponavljam: pravi JAKO veliki saobraćaj.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Problem sa pravom nad .com domenom | [nq] | Domain Name Service (DNS) | 45 | 11. 03. 2011. 15:19 |
nesto ala basecamp? | ivanhoe | Web aplikacije, web servisi i software | 12 | 11. 05. 2008. 10:39 |
[internodium] 26-dec: U novoj godini sa novim .RS domenom | torbica | IT događaji | 0 | 25. 12. 2007. 21:22 |
redirekcija i SEO | SqlByte | Marketing i SEO | 5 | 22. 01. 2007. 03:53 |