Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
17. 05. 2010. | #1 |
profesionalac
Professional
|
Web shop / e-commerce bez skrola
Dobio sam zahtjev od klijenta da mu instaliram / podesim neki open source web shop, i to je sve ok osim cinjenice da je njegov jedini zahtjev da taj shop bude u otprilike 1024x600 kao da se ne mora koristiti skrol od browsera vec u okviru stranice..
Sad interesuje me jel zna neko da li ima neki shop sa template-om ili nesto slicno..
17. 05. 2010. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Bilo je vec reci o ovome.Pretrazi malo forum.
17. 05. 2010. | #3 |
profesionalac
Professional
|
Mozda sam lose napisao, ne treba meni pomoc oko izbora aplikacije (posto sam
sa vecinom open source aplikacija kao i sa x-cart radio) nego nisam znao kako da trazim : web shop koji ima skin koji je fiksne visine i sirine, tako da ne mora da se koriste skroleri od browsera trazio sam po forumu ali nisam nasao da je neko to spominjao, ili nisam dovoljno dobro trazio. P.S Bez pp poruka na sopstvena rjesenja / aplikacije i sl.
17. 05. 2010. | #4 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 17.03.2006
Hvala: 9
15 "Hvala" u 10 poruka
|
ma to ne postoji...
|
17. 05. 2010. | #5 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
a da smanjis broj proizvoda po stranici tako da svi stanu po toj visini?
17. 05. 2010. | #6 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
@ajvanHo Vjerujem da će unos raditi neko malo manje obučen pa će ili otkucati prevelik opis proizvoda ili ovo ili ono..
@bokacbl Uvijek možeš kilavom metodom preko frame-a fiksne dim. 1024x600 recimo.... Poslednja izmena od mangia : 17. 05. 2010. u 14:12. |
17. 05. 2010. | #7 | |
novi klan
Professional
Datum učlanjenja: 03.02.2007
Hvala: 43
427 "Hvala" u 50 poruka
|
Citat:
Ako nisam dobro shvatio, tj. ako nigde ne sme da se pojavljuje skrol, onda mi nije jasno zasto uopste pristajes na takav zahtev
17. 05. 2010. | #8 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
To mu ga dodje kao frame?
edit: sad videh...ko' sto kaze mangia.
... Ej, živote, teško ovo jebote, mani me se živote, ti ga nabijem! Poslednja izmena od 3banchi : 17. 05. 2010. u 14:32. |
17. 05. 2010. | #9 | |
profesionalac
Professional
|
Citat:
Ma ne radi se o tome kako ja to da rijesim u smislu xHTML / CSS -a, vec da li neko ima neki link ka nekom shopu / demo / skin i sl. da vidim kako je to rjesavano u slucaju fiksne visine / sirine, ali hvala u svakom slucaju... Opcije sa frame-ovima / iframe-ovima necu ni da razmatram
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potreban saradnik na e-commerce sajtu | Pedja | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 15. 08. 2007. 12:12 |
CMS za e-Commerce | blogowski | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 05. 04. 2007. 00:04 |
Treba mi e-commerce paket koji... | fuzzylogic | e-Business | 2 | 13. 03. 2006. 23:38 |