|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
|
Alati teme | Način prikaza |
08. 03. 2011. | #1 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 12.02.2009
Hvala: 22
57 "Hvala" u 41 poruka
|
Vecernje novosti:Napravite dobar sajt i zaradite
Dnevne novine "Novosti" u nedelju, 06.03 objavile su clanak, na dve strane o pokretanju biznisa preko interneta. Izmedju ostalog, intervjuisali su ivana burek, krstaricu, i infostud, i tu bilo bla bla truc,znaci prica je bila uopsteno kako pokrenuti biznis preko interneta ali najjaci mi je uokvireni deo, znaci sta je potrebno za pokretanje biznisa:
Znaci ovo su boldovali i izdvojili, citiram sve: -Kompjuter primanje i slanje emailova, pisanje dokumenata, pravljenje tabela,surfovanje (windows hp platforma) -internet veza, adsl kablovska ( modemska je prespora) -Programi:antivirus,email program,ZIP program,program za pisanje texta -internet platna kartica |
08. 03. 2011. | #2 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
|
|
08. 03. 2011. | #3 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 2
8 "Hvala" u 7 poruka
|
Zaboravili su da napišu ono najpotrebnije: miš i tastatura!
|
08. 03. 2011. | #4 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 12.02.2009
Hvala: 22
57 "Hvala" u 41 poruka
|
Poenta je da bi uspeo treba ti ZIP program i moras da surfujes preko HP platforme, i da imas "internet platnu karticu"
|
10. 03. 2011. | #5 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 02.01.2010
Hvala: 2
4 "Hvala" u 4 poruka
|
Vrlo duhovit tekst, pročitao sam takodje pre neki dan u novinama
|
11. 03. 2011. | #6 |
Alpha male
Certified
|
Nisu Novosti... Blic...
Jebiga... meni je delovalo obecavajuce telefonom, a i mail koji je stigao sa pitanjima je bio ok... Odgovor koji sam poslao je u principu takodje po meni zadovoljavajuci... ako se uzme vreme i uslovi u kojima sam ga pisao Copy/paste: Preduslovi za uspeh nekog pojekta su i realna očekivanja, predanost i posvećenost projektu, želja za napredovanjem i usavršavanjem i neprihvatanje neuspeha kao opcije i strpljenje. Postoji fama o internet milionerima i tome kako je baš internet mesto da se lako i pre svega brzo stvori veliki novac. Realnost je da dobra ideja, u pravom trenutku prezentovana, pravim ljudima i na pravi način ima velike šanse da uspe, na internetu ili van njega. Za ispunjenje ovih uslova osim rada, potrebna je i sreća, a na nju ne možemo uticati. Ono što možemo da učinimo je da se potrudimo da sve što je u našim rukama radimo na najbolji mogući način, da svoj projekat i sebe stalno usavršavamo i kroz nova iskustva, nova znanja i nove kontakte, napredujemo. Internet pioniri u Srbiji svojim radom i zalaganjem izborili su status mainstream medija, učinili internet popularnim i poštovanim, i danas je zaista mnogo lakše nešto početi i to predstaviti ciljnoj javnosti. Startno ulaganje je malo, vreme potrebno da se počne nekoliko sati ili nekoliko dana. Prostora za dobre ideje i ljude spremne da ulože rad i trud uvek ima, a napredak tržišta je ogroman iz godine u godinu. Ono što ipak treba imati u vidu je i to da uspeh (i novac) dolaze kao posledica dugog i predanog rada i napretka, i da je potrebno izdržati test vremena. Za sada i odmah, ovde nema mesta. Projekat koji počinjete vrlo verovatno će nekoliko godina biti nešto što radite posle posla i obaveza, u vreme koje bi inače provodili odmarajući se. Vremenom, to će moći da zameni vaš posao, a onda možda i da vam omogući da zaposlite nekog, ali počinje se zaista iz sobe, sa planom, spremnošću da jako puno sebe date, i strpljenjem. Preduzetništvo znači proživeti nekoliko godina onako kako većina ne želi, da bi ostatak života živeli kako većina ne može. ... E sad... sta je od toga zavrsilo u tekstu i na sta to lici na kraju... to je druga stvar Sta je genijalno.. tekst je bio na sajtu svega par sati... dovoljno da svi agregatori pokupe i objave, ali je ondauklonjen... pa ga ne mozete naci na blicu vec samo tamo gde su preneli, npr: http://www.smedia.rs/biznis/vest/233...-zaradite.html |
11. 03. 2011. | #7 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Od novinara koji su skolske lektire prepisivali iz Wikipedije se drugo i nije moglo ocekivati.
To je rezultat postojeceg sistema vrednosti u svim strukama i sferama drustva gde su znanje i profesionalizam izuzetak koji tek potvrdjuju pravilo.
11. 03. 2011. | #8 |
Иван Бишевац
Qualified
|
Покушавао сам да нађем овај текст и на блицу и у новостима и нисам нашао.
@Иван Минић Хвала за линк. |
11. 03. 2011. | #9 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Citat:
|
|
11. 03. 2011. | #10 | |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 29.09.2007
Hvala: 131
71 "Hvala" u 44 poruka
|
Citat:
1. "preko sajta u svakom času prisutni na 25 odsto tržišta, odnosno dva miliona ljudi koji žive u Srbiji" - direktor nema blage veze šta je to ciljna grupa i šta su to ciljna tržišta! 2. "poslovni model sajta pogodan za maloprodaju, jer je naplata pri pejd" - vrh brate, vrh! Da nije PrePaid Pall stigao u Serbia?? 3. "600.000 registrovanih IPv4 adresa 20 evra je godišnje održavanje domena 64.800 sajtova u Srbiji 5 različitih domena (.rs, .co.rs, .org.rs, .edu.rs i .in.rs)" ... a tek koliko li će tržište biti u povoju kada zaživi IPv6 |
|
|
|