Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
|
Alati teme | Način prikaza |
24. 03. 2011. | #1 |
novi član
Datum učlanjenja: 23.02.2011
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
mala pomoc
zelim da napravim sajt o kladjenju i sl, i zelim da uvedem na tom sajtu smsm naplatu za tikete singlove i tipove, pa sam isao preko fortuma ali treba preko firme, a ja to nemam. moze li neko da mi pomogne oko toga, trebao bi mi servis za srbiju i pa skoro ceo balkan(grcka, bosna, hrvatska, makedonija, ) i mozda turska, austrija i svajcarska. ako moze neko da mi pomogne neka odg ovde ili u inbox, i ako neko zeli mozemo da radimo ovo ortacki. pozz i hvala!
|
24. 03. 2011. | #2 |
Nekad bio ddz
Expert
|
Imajući u vidu prethodna iskustva iz te oblasti, mislim da si bezbedniji ako kreneš u posao sa on-line prodajom eksploziva.
24. 03. 2011. | #3 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
|
1. ako ti treba firma otvori firmu, procesljaj forum
2. sto se naplate smsom tice, procesljaj forum 3. pogledaj onu doticnu temu sta tacno ne smes raditi na sajtu da ne bi lezao u istrazi pola godine 4. FC Barcelona - Shakhtar Donetsk 2 |
24. 03. 2011. | #4 |
kockar
Qualified
|
ma opusteno i zatvor je za ljude...
nego, treba ti firma za to, ne moze bez firme. Starion je i moja preporuka (mada mozda bolje da ti ja ne preporucujem nista :-)) |
7 članova zahvaljuje djoca za poruku: |
24. 03. 2011. | #5 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 10.06.2010
Hvala: 40
16 "Hvala" u 13 poruka
|
Fortumo radi i sa fizickim licima, ali oni su ti onako... idiot friendly i to ima cenu ( i materijalno i tehnicki)... Mozes da krenes sa njima i vidis kako ce ici pa da kasnije menjas ako vidis da se isplati raditi.
|
25. 03. 2011. | #6 |
novi član
Datum učlanjenja: 23.02.2011
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
ok sve to za kaznu i zatvor znam ja to, ali ne razumem kako ostali rade ? ima dosta jakih sajtova i blogera, koji rade tu naplatu i niko ih ne dira(bar ja tako mislim jer jos uvek traju) a i reklamiraju se po najvecim kaldionicarskim sajtovima na balkanu?
i koji servis je najpogodniji za takav rad ? a da je dostupan u dosta drzava ? osim tog fortumo |
17. 05. 2011. | #7 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 21.11.2006
Hvala: 12
1 "Hvala" u 1 poruci
|
Mozda off topic, nadam se da su svi dpt-ovci na broju
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/254...pseno-17-osoba |
|
|