08. 05. 2009. | #1 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
|
Duke Nukem ForNever
I tako...
http://www.gamesindustry.biz/article...s-closes-doors Pojavljuju se na netu price sada vec bivsih zaposlenih da posle odredjenog vremena igra i nije bila planirana da bude uradjena, vec je zamisljena kao marketinski trik za prodaju Unreal Enginea kome je bio glavna "referenca". Developeri to nisu znali, a mape i rad na igri bivao je odbacivan kad dodje do viseg managementa i vracan na doradu... i tako u krug 12 godina. Najbolje od svega sto su bili finansirani milione svo to vreme za poduhvat, a na sajtu su cesto isplivavali shotovi i najave, uporedo sa pricama o provodima 3DRealms ekipe (striperke, brza kola i sl.). To je bre viral, a ne ovo sa klimama Posle Frontier i Civilization, Duke3D je bila poslednja igra koja me drzala nocu danima... i tako olaksala prolazak kroz 90-te. It's been emotional |
"Hvala" srdjan za poruku: |
08. 05. 2009. | #2 |
magla diler
Qualified
Datum učlanjenja: 13.02.2007
Hvala: 69
18 "Hvala" u 13 poruka
|
Natera me da skinem duke3d high res pack =). Kad se setim kako smo se tabali preko modema u to vreme i to bg-lo (vreme bbs-ova u jeku)eeeeeeee zivote lutalico =)
|
08. 05. 2009. | #3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Zbog Duke Nukem smo ostajali u firmi celu noć
Skoro je neverovatna ova priča, mada je po meni bolje da su na kraju ipak pustili novi DN -sigurno bi zaradili mnogo para, a i posle svega ovoga svi će da sumnjaju u njihova saopštenja i najave.
08. 05. 2009. | #4 | |
profesionalac
Professional
|
Citat:
08. 05. 2009. | #5 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
<paranoid> a da nije ovo viral, pa da onda ipak puste igru </paranoid>
09. 05. 2009. | #6 |
magla diler
Qualified
Datum učlanjenja: 13.02.2007
Hvala: 69
18 "Hvala" u 13 poruka
|
<joke>Kako god ja "klimu" necu kupiti<joke>
|
09. 05. 2009. | #7 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
A sta mislite koliko je danasnjih klinaca i culo za DN ili neku drugu igru iz 90-ih...
?? |
|
|