e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
18. 08. 2008. | #1 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Iskustva u poslovanju sa bankama
Zelim da otvorim jos jedan racun firme u nekoj drugoj banci (Banka Intesa trenutno) pa me zanimaju vasa iskustva u radu sa ostalim bankama?
Ponajvise me zanima kako ste i dali ste uopste zadovoljni nacinom funkcionisanja elektronskog bankarstva u bankama u kojima imate otvorene racune. Svaka preporuka je dobrodosla. |
18. 08. 2008. | #2 |
Designer guy
Wrote a book
|
Ja sam u potpunosti zadovoljan Raiffeisenom. eBanking je paristorijski (cak ni IE7 ne podrzava), ali funkcionalan... Dobra fora je sto mozes da drzis devize na svom racunu i da ih menjas kad ti hoces, sto koliko znam ne dozvoljavaju sve banke (ili mozda samo Raiff dozvoljava?). I da -- kursevi (EUR, USD) im nisu najgori.
|
18. 08. 2008. | #3 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 14.10.2006
Hvala: 39
17 "Hvala" u 14 poruka
|
Jedino im je ebanking spor, a u banci su cesto guzve. Mada sam i dalje kod njih
|
18. 08. 2008. | #4 |
Siva eminencija
Grand Master
|
Svaka banka dozvoljava da drzis devize na deviznom racunu i menjas po potrebi, ne znam odakle ideja da to neko ne podrzava?
Vecina banaka koristi Pexim kao e-banking platformu koja je ravna qrcu tako da nema mnogo izbora. Napisi kakve te usluge interesuju pa da se preporuci adekvatna banka |
18. 08. 2008. | #5 |
Designer guy
Wrote a book
|
@McKracken - Ne mogu sada da se setim tacno naziva banke, ali znam da barem jedna ne podrzava, a od knjigovodje sam cuo da je to kao najnormalnija stvar da ne dozvoljavaju da drzis devize na racunu, vec se pri pristanku novca na racun automatski devize konvertuju u dinare i deponuju na dinarski racun hteo ti to ili ne. Pricam naravno o pravnim licima, fizicka mogu da imaju devize najnormalnije.
|
18. 08. 2008. | #6 |
troll mode
Wrote a book
|
u Intesi normalno drzis devize ali na deviznom racunu i mozes online da ih prebacis u dinare, ali krljaju sa kursom, pre 2 meseca su mi racunali 75 prodajni kurs ako se ne varam... na 300 eur izgubis skoro 20 sto nije bas malo...
Off Topic: student, jebiga |
18. 08. 2008. | #7 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
|
@Babic - promeni knjigovodju, ako ti treba preporuka za jednog, poslacu ti PM. Ozbiljno.
@Eniac - tesko da moze biti toliko za samu konverziju, ili ima jos nesto ili si se preracunao. Da ne bude zabune, imam isto racun u Intesi. PS. Kapiram da Eniac prica o ebankingu ali za fizicka lica.
Năo quero mais seguir um só caminho Poslednja izmena od MorenoArdohain : 18. 08. 2008. u 20:58. Razlog: fizicka/pravna lica |
18. 08. 2008. | #8 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 01.09.2007
Hvala: 76
4 "Hvala" u 4 poruka
|
Koristili smo EFG e-banking koji je bio katastrofa, kod Komercijalne banke su se gubili drajveri svaki drugi dan. Prokredit banka dosta solidno,kazu mi da je ok,malo teze za snalazenje ali lovi miseve ( u njoj kao firma, doo, imamo i devizni racun=moze) Najbolje se pokazao E-banking Piraeus banke. E-banking kod Piraeusa se pokazao kao najstabilniji i najjednostavniji za koriscenje. Bar za nas
Ja, kao fizicko lice, koristim Raifaissen i veoma sam zadovoljan(e-bankingom i raznim karticama) sto se ne odnosi i na osoblje(toplo-hladno da ne generilizujem, ima onih koji znaju posao i pride su prijatni, ima onih koji su samo prijatni a desi se da me sa vrata portir saceka sa "decko"??!!! Onda nekad, kao Don Kihot objasnjavam da ja nisam njemu decko, a da ce nju da zameni automat za koju godinu i naravno ( da budem zloban do kraja) svi cemo biti ravnodusni sto protestuje ispred vlade sa tuznim parolama i cestitkama Mile Nove Godine Dinkicu i ostalima Ne gubim zivce takav sam od kad znaju za mene Enivej, e-banking im je dobar. Poslednja izmena od Milija Veljovic : 18. 08. 2008. u 20:35. |
18. 08. 2008. | #9 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 01.09.2007
Hvala: 76
4 "Hvala" u 4 poruka
|
Btw, svaki je imao opciju za konverziju.
|
18. 08. 2008. | #10 |
Siva eminencija
Grand Master
|
@Babic: Menjaj knjigovodju
(btw, koliko vidim ti radis kao fizicko lice) Poslednja izmena od McKracken : 18. 08. 2008. u 20:42. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kurs u bankama - vasa iskustva | alfaunits | e-Business | 0 | 05. 07. 2010. 06:16 |
Najviše šansi za privatni biznis u elektronskom poslovanju | Dragan Varagić | e-Business | 0 | 13. 08. 2008. 08:06 |
Stipendija iz Menadzmenta u e-poslovanju | Miloje Sekulic | e-Business | 3 | 04. 10. 2007. 20:47 |
Prvi put u jugoistočnoj Srbiji - Seminar posvećen Internet poslovanju (16-17 Oktobar) | Aleksandar.Ilic | Linkovi | 268 | 11. 03. 2007. 23:03 |
O e-poslovanju u Srbiji 05/06 | Dragan Varagić | e-Business | 2 | 18. 12. 2005. 15:56 |