Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
04. 11. 2005. | #1 |
član
Certified
|
Forum software
|
04. 11. 2005. | #2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ono sto je drugacije nije neophodno i bolje
Mada ja nisam video nista drugacije a narocite ne nesto revolucionarno.
04. 11. 2005. | #3 | |
član
Certified
|
Citat:
|
|
04. 11. 2005. | #4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Joj necemo ponovo o tabelama, ja tu ne vidim nista strasno, doduse i ja sam ovo prepravio da nema tabela (bar na thread view) ali to je cisto zato sto sam hteo nesto drugo a ne zato sto se "grozim" tabela.
Ako je to najveci feature... damn
04. 11. 2005. | #5 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Kao sto rece bluesman ,ništa posebno
04. 11. 2005. | #6 | |
član
Certified
|
Citat:
Odlično mi može da završi posao za CUG forume za podršku sajtovima koje radim (barem dok tip od koga sam i dobio link ne napiše nešto slično ovome u django-u ) |
|
04. 11. 2005. | #7 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
za support forume, bez mnogo fancy opcija i threadinga, super je miniBB forum.. i ima prilicno dobar i detaljan help, a i support od autora je veoma jeftin, tipa $10-tak za osnovne intervencije...
|
04. 11. 2005. | #8 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Meni se vanila jako svidela, baš zato što je skroz okresana i što napokon imam osećaj da forumu mogu nešto (ja gazda, ne forum ).
Rešenja kao što su recimo IPB ili vB su mi uglavnom preglomazna i ograničavajuća.
04. 11. 2005. | #9 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Zato sam ja na www.romance-cafe.com napravio svoj forum
Ima sve sto imaju i ovi, samo nema administraciju i gomilu setovanja. I polako dodajem "features" kako mi sta zatreba... ako je ono lightweight, ovo moje je "muva" kategorija
04. 11. 2005. | #10 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Vanilla je konceptualni biser. Zatim super rješena administracija i dosta jednostavno po-želji-uključivanje bogatih ekstenzija ispod haube.
btw, jel radio neko sa PunBB http://www.haveamint.com/forum/ ? |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Software na rate | ljtruba | Sva početnička pitanja | 18 | 11. 10. 2011. 12:46 |
ACME Software Novi Sad, is offering job position SOFTWARE QU | ACME Software | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 29. 10. 2008. 11:46 |
Video software | blogowski | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 05. 03. 2007. 20:29 |
PHP forum | robi-bobi | Web aplikacije, web servisi i software | 22 | 22. 01. 2007. 23:26 |
Side-Business Software: The neglected software market | mungos | e-Business | 4 | 23. 09. 2005. 16:57 |