Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
15. 04. 2009. | #1 |
majstor
Wrote a book
|
Software za video conference
Sta i kako i gdje?
Zanimaju me i servis i software koji se moze instalirati na vlastiti server. Nashao sam na Adobe Connect Pro koji radi cuda, ali nisam jos nashao cijenu Bitno: vishe osoba, mogucnost postavljanja u salu za konferencije, jednostavno za upotrebu i instalaciju za krajnje korisnike. Iskustva, misljenja i sl dobro dosla hvala |
15. 04. 2009. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
16. 04. 2009. | #3 |
majstor
Wrote a book
|
Hvala, ali nije to to, citam citav dan. Meni treba istovremeno vishe korisnika da se gledaju i pricaju. Tamo je free verzija za 1web cam, verzija Pro za 2, a Enterprise nema ni cijene. Postoji mogucnost da se sve to skine i instalira, ali bez uputstva za instalaciju i sa tonom nekog software-a koji mora biti uvezan (apache, lighhttpd, tomcat, pyton....)
Sta drugo? |
16. 04. 2009. | #4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Pa jedino da napravis neku custom solution preko Red5.
01. 05. 2009. | #5 |
novi član
Datum učlanjenja: 01.05.2009
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
adobe flash je uradio strava stvar ali je do bola skup
01. 05. 2009. | #6 |
majstor
Wrote a book
|
Imas iskustva sa njim? Ja sam malo probavao, ali djeluje poprilicno komplikovano za obicne korisnike. Koliko je to 'do bola'? Neka alternativa?
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
ACME Software Novi Sad, is offering job position SOFTWARE QU | ACME Software | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 29. 10. 2008. 11:46 |
Serbia OnLine! - Conference & Expo | Dejan Bizinger | Linkovi | 75 | 06. 03. 2007. 22:29 |
Video software | blogowski | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 05. 03. 2007. 20:29 |
SEE Broadband 2006 – Conference and Expo | blogowski | e-Business | 0 | 28. 02. 2006. 22:35 |
Side-Business Software: The neglected software market | mungos | e-Business | 4 | 23. 09. 2005. 16:57 |