|
Web design, Layout, User Interface Dizajn tehnike, user interface |
|
Alati teme | Način prikaza |
25. 12. 2011. | #1 |
novi član
Datum učlanjenja: 12.04.2008
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Blizzard Srbija :: Online Prodavnica
Pozdrav,
Potrebni su mi komentari i sugestije, sta treba promeniti i uraditi da bude sve u fullu Sajt mozete pogledati na http://store.blizzard.rs Sadzaj proizvoda i njihov opis je na engleskom prevesce se na srpski. Mene vise interesuje sam izgled, dal je simple & clean i da li ima nesto sto ja ne vidim da ne valja. |
26. 12. 2011. | #2 |
Aleksandar Janković
Qualified
Datum učlanjenja: 16.10.2010
Hvala: 70
54 "Hvala" u 36 poruka
|
Odlično si sproveo to što hoćeš "jednostavno i čisto". Sadržaj je pregledan i nemam problema da nađem ono što želim.
Samo me buni ovo "Serbian Gaming Community". Da li je ovo online prodavnica ili community?
26. 12. 2011. | #4 |
čitalac
Na probnom radu
|
Shop kao shop jako lepo izgleda i ovo je definitivno nešto što treba ljubiteljima blizzard igara kod nas (#sc2nerd)
Ono što upada u oči jeste da sajt nije asociran sa blizzadom ili sa nekim lokalnim distributerom (aka computer land...) tako da nije jasno ko je prodavac ovde... Koliko vidim neke stranice su još i izradi i nadam se da ćete do tada i jasno staviti do znanja ko je prodavac i srediti partnerstva. Poslednja izmena od mLAN : 26. 12. 2011. u 14:47. |
26. 12. 2011. | #5 | |||
novi član
Datum učlanjenja: 12.04.2008
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
Ne sekiram se ja za domain, drzim zvanicno fransizu fansajtova World of Warcraft - WoW-Serbia.com Diablo - diablo.rs Starcraft - starcraft.rs Blizzard mi inace nije pravio problem vec 2 godine za domain, obzirom da komunisiram sa njima preko maila office(at)blizzard.rs + na njihovim zvanicnim sajtovima se linkuje i moj sajt. Valjda nisam maler da me diraju zbog shop-a Citat:
Prodavac jos nije poznat ni meni, jer sam trenutno u pregovorima. Ovde se radi vise o imenu + SEO, tipa na google diablo 3 srbija ili wow game card sve govori. Citat:
|
|||
26. 12. 2011. | #6 | |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
Citat:
|
|