Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
18. 04. 2006. | #1 |
A joint a day
Master
|
server i cache
Malopre sam uploadovao redesign jednog sajta (hostovan kod euneta), ali mi se i dalje vrti stara verzija. Očistio sam cache kod sebe, pretpostavljam da se stara verzija zadržala kod njih ili šta već... uglavnom, frka mi je jer se radio wp-u, pa ako se neko uloguje kad se tamo iščisti cache dobiće log-in stranicu sa podacima o bazi... Šta da radim?
edit: ništa, pošto svi spavate, ja ću da skinem index stranicu do sutra...
RainDog Poslednja izmena od borstale : 18. 04. 2006. u 02:58. |
18. 04. 2006. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
kako moze da dobije login stranicu ako ti nemas install na serveru ? odmah bi tuzio eunet
18. 04. 2006. | #3 |
A joint a day
Master
|
Ma dobro, dobio bi install (moja greška, sorry), odnosno, index stranica wp-a bi ga tamo prebacila obzirom da instalacija nije urađena, a tamo bi ga dočekalo ono: first step itd i na kraju , baza na izvolte...
Kako misliš nemam install na serveru? Imam, sve sam uploadovao i prepisao staru index stranicu novom, ali kažem, i dalje se vidi stara verzija. (Čak i sad kad sam skinuo index).
RainDog Poslednja izmena od borstale : 18. 04. 2006. u 08:55. |
18. 04. 2006. | #4 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Glupo pitanje, ali da li si siguran da novu verziju s oproštenjem mećeš na pravo mesto?
|
18. 04. 2006. | #5 |
A joint a day
Master
|
Nije glupo, to je nekako jedino logično. Ali tamo na serveru ima folder "admin" i stari sajt. Nisam nikad tamo hostovao pa stvarno nisam siguran, ali šta je logičnije nego da obrišem staru index stranicu i postavim kompletnu novu verziju (staru neću da brišem, osim indexa, šta ja znam šta klijentu može da padne napamet). E sad, od jutros telefoniram, prvi koji se javio nema admin privilegije pa ne može da pogleda, drugi broj je zauzet već sat vremena, na trećem kažu da mora da se javi vlasnik domena (a čovek je na putu)...
edit: E svašta, ne radi se o eunetu nego net2yu (ali klijent je mislio da je to isto pa mi je rakao eunet). Izvinjavam se, ako je neko iz euneta pročitao ovo... A ovi iz net2yu su mi rekli da im pošaljem mail sa opisom problema pa će da vide šta je. Mislim, nije mi jasno zašto tako, ali ajd...
RainDog Poslednja izmena od borstale : 18. 04. 2006. u 11:16. |
18. 04. 2006. | #6 |
A joint a day
Master
|
evo dobih mail od njih:
"Ocigledno je da ste to radili na starom serveru - za nove parametre se obratite na info@eutelnet.com" Promenili server, a nisu obavestili klijente o tome... a ja noćas uploadovao 32Mb i još mi dvaput pukla veza..
18. 04. 2006. | #7 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Ah taj eunet. Već sam imao problema sa njima (oko DNSova i keširanja kada sam prebacivao jedan sajt sa njihovih servera na host011). Sad radim još jedan koji će se vrteti na njihovim serverima i psihički se spremam za sve peripetije koje će vrlo verovatno uslediti.
No, ako bude opet cimanja postaraću se da izgube još jednu mušteriju pa makar ja plaćao hosting na drugom mestu. Neće mi biti prvi put...
18. 04. 2006. | #8 |
A joint a day
Master
|
Eh, kad se lako iznerviram pa napadam ljude ni krive ni dužne, sad moram da se izvinjavam...
Dakle, ispostavilo se da je net2yu (a ne eunet) obavestio mog klijenta o promeni servera, ali ovaj nema običaj da čita mailove, pa nije ni znao da je server promenjen (a i da je znao, ne bi shvatio kakve to ima veze).
20. 04. 2006. | #9 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Kad smo vec kod euneta, krenem da radim na sajtu koji je hostovan kod njih, pokusam da pristupim Control Panelu (pise da svi paketi imaju kontrol panel u ponudi), ali nece. Pitam ja njih sta je i dobijem sledeci odgovor:
Citat:
Sto se mene tice, ja sam klijentu preporucio da im se zahvali na usluzi, i da predje kod nekog normalnog...
21. 04. 2006. | #10 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Pa kad nisi na pravom hostingu
Ja znam jedan koji iz cista mira svima poveca sve za duplo i samo posalje obavestenje clanovima Naravno besplatno.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
cache | ivanhoe | Flash | 4 | 08. 09. 2010. 12:46 |
Cache rjesenje ... | Zizi | PHP | 2 | 17. 06. 2009. 23:48 |
about:cache | sirNemanjapro | Web aplikacije, web servisi i software | 9 | 15. 01. 2007. 15:55 |
Kako ubiti FF cache ? | ivanhoe | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 15 | 03. 03. 2006. 17:20 |
mysql cache | robi-bobi | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 15 | 12. 01. 2006. 15:22 |