Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
18. 04. 2012. | #1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
web gaming platforma?
Zanima me Saas varijanta da mesecno platim neku kintu i za to dobijem API koji mi pruza neku opciju za snimanje user podataka, scoreboards, in-game chat i naravno skaliranje po potrebi.
jel to postoji uopste, nisam uspeo da izguglam nista pametno?
18. 04. 2012. | #3 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Gledam koja mi je najjednostavnija varijanta za kreiranje neke FB igrice (jednostavne, singleplayer), da bi pocetno ulaganje u razvoj bilo sto manje, samo da najmim flashera i dizajnera, a da za backend (tj. mene) ne bude puno posla. Nesto kao smartfoxserver.com, samo jednostavnije, poor man version...
19. 04. 2012. | #4 |
Siva eminencija
Grand Master
|
@ivanhoe: Ako je singleplayer onda ti tako nesto i nije potrebno. Za multiplayer postoje i domaca resenja
HuxleyDev Poslednja izmena od mileusna : 20. 04. 2012. u 01:25. Razlog: Poruka na koju se odnosi reply obrisana od strane adminstratora |
20. 04. 2012. | #5 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 19.09.2011
Hvala: 15
9 "Hvala" u 8 poruka
|
tapjs.com
|
|
|