Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
15. 06. 2007. | #1 |
dragomir@radioactivesound
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 26.03.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Potrebna pomoc - vb+mysql
Pozdrav!
Zeleo bih da Vas pitam na koji nacin da povezem vb sa sql bazom? Ranije sam radio povezivanje sa access-om ali sad mi treba sql. Pretpostavljam da mi vise ne treba commondialog za otvaranje baze kao i to da je (verovatno) potreban odredjeni kod u mdi formi, sto ne mogu da nadjem. Inace treba da koristim ado kontrolu gde, opet pretpostavljam, ide sql upit... Inace radim sa wamp serverom. Svaka pomoc je dobrodosla! Hvala unapred! |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potrebna pomoc monitor ili... | BRATISLAV | Hardware | 5 | 30. 12. 2007. 17:30 |
Ensim - pomoc potrebna | ivanhoe | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 1 | 27. 07. 2006. 10:47 |
ITNO..potrebna pomoc | conica | Web site, dizajn i multimedia | 2 | 07. 05. 2006. 04:27 |
potrebna pomoc oko SQL upita | ivanhoe | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 4 | 10. 02. 2006. 18:09 |