|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
05. 06. 2009. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
RSS feed CSS u različitim browserima
Testirao sam stilizovanje RSS feedova i zaključio sam da svi browseri osim Chrome (Firefox, Safari, IE) totalno ignorišu CSS koji zakačiš za RSS feed.
Da li je neko radio nešto slično pa pronašao neki zaobilazni put kojim možeš da nateraš ove browsere da takođe pročitaju CSS i formatiraju layout kako treba.
05. 06. 2009. | #2 |
Boban Karišik
Expert
|
Jesi li probao mozda preko XSLT-a da stilizujes?
05. 06. 2009. | #3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ne, nije mi čak ni bitno da bude stilizovano... više sam onako za probu, po standardima. I samo u Chrome radi, svi ostali ga ignorišu.
05. 06. 2009. | #4 |
Boban Karišik
Expert
|
Iskreno, ja nisam ni znao da na xml moze da se zakaci klasican css file, mislio sam da je standard XSLT :-)
05. 06. 2009. | #5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Problem sa "include" fajla kreiranim pod različitim sistemima. | Miroslav | PHP | 1 | 14. 05. 2010. 13:28 |
Feedburner feed, Google Reader i Untitled subscription kao naziv feed-a | kwisko | Web aplikacije, web servisi i software | 7 | 29. 05. 2008. 16:33 |
Problem sa pregledom sajta u različitim Browserima | curug07 | Sva početnička pitanja | 9 | 13. 05. 2008. 17:46 |
Pozicioniranje na google za različite jezike | curug07 | Sva početnička pitanja | 14 | 02. 04. 2008. 02:17 |