|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
02. 05. 2006. | #1 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Organizacija vremena, posla i života (tips'n'tricks)
Ajde da povedemo jednu temu uopšteno o organizaciji, kako izgleda vaš radni, fakultetski, zabušantski, kombinovani, štagod dan? Šta vas je iskustvo naučilo o organizaciji vremena, kako organizujete stvari, da li ste konstatno u frci sa vremenom, posvećujete li dovoljno vremena sebi, porodici i voljenim osobama, itd. Šta je vaš najveći problem kada je u pitanju organizacija?
Ajmo međusobno da razmjenim savjeti i trikove, uopšte recepte za bolju organizaciju vremena, brže obavljanje posla i lagodniji život. |
02. 05. 2006. | #2 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 2
7 "Hvala" u 6 poruka
|
http://www.guardian.co.uk/Columnists...757985,00.html nije bas precizno na ovu temu, ali ima mnogo istine
Citat:
|
|
02. 05. 2006. | #3 |
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
|
|
02. 05. 2006. | #4 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
@denis: Ima tu mnogo istine. Doduše, mene taj trip kad slabo radim i uglavnom surfam hvata u talasima. Drži me par dana pa pusti... A onda ide nadoknađivanje
02. 05. 2006. | #5 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
na veliku nasu zalost ima tu mnogo istine ...ja sam recimo iz tog razloga stalno na Away-u na svojim mesandzerima .... forumi DPT ( oh well ) i DZ mi oduzmu relativno malo vremena posto mi je u zadnje vreme dosao period nepisanja na forumima .. blogove posecujem tako sto pregledan planetoid pa ako tu ima nesto interesantno -procitam ,ako ne ne gledam nesto posebno dalje
Sad sam recimo bas u procesu reorganizacije mog racunara i mene tako da ako uspem imacu slobodno makar 3-4 sati dnevno samo za mene nema pravila ... svako od nas se ponasa na svoj nacin ... imam recimo drugara koji kad radi cak i telefon iskljuci ... ( ali on je od onih kome lako ode paznja) ... itd itd ..
02. 05. 2006. | #6 | |
Boban Karišik
Expert
|
Citat:
hahah same thing with $me! |
|
02. 05. 2006. | #7 |
Igor Marinović
Expert
|
Video sam par preporuka kako biti produktivniji, sve su mi bile odnekud poznate, kao da sam ih vec negde citao. boccio je u svom odlicnom postu na blogu ub'o poentu: kao radis, radis, bio je surov rad, proslo ti vreme ni sam ne znas kako.
Evo jednog motivacionog teksta koji ni manje ni vise preporucuje kako napraviti dan od 36 sati http://jon.zaadz.com/blog/2006/3/how..._a_36_hour_day Pisao bih jos, ali zurim, odoh da kupim knjigu 'bicu uspesan menadzer' i ____________________ (upisati slican naslov) |
02. 05. 2006. | #8 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Nesto se ne opterecujem posebno organizacijom. Posla uvek imo koliko god hoces i uvek je potrebno zavrsiti "za juce" pa se bas nesto i ne opterecujem preteranom organizacijom. Kada treba da se zapne onda se zapne kada ima lufta onda se lencari... Tako da uvek imam vremena za sebe, voljenu osobu, bioskop, pozoriste itd...
|
02. 05. 2006. | #9 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
@Denis: uf, pronasao sam sebe u ovom textu i previse... kad jednom krenem da radim onda nije strasno, ali dok nateram sebe na to izgubi se par sati svako jutro...
02. 05. 2006. | #10 | |
Moderator
Qualified
|
Citat:
Train yourself to let go of everything you are afraid to loose. BLOG? http://www.dejankurel.info/blog Poslednja izmena od dkurel : 02. 05. 2006. u 21:35. |
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Ima li "života" posle google ad sense ??? | master-69 | Sva početnička pitanja | 11 | 03. 08. 2010. 15:08 |
Sa sertifikatom lakse do posla | krledoppler | e-Business | 19 | 06. 12. 2006. 23:59 |
Organizacija vremena - kako vi to radite? | istok | Opušteno | 15 | 28. 10. 2006. 22:15 |
Borland izlazi iz IDE posla? | ivanhoe | Programiranje | 17 | 08. 08. 2006. 02:54 |
Sumnjiva posla | borstale | e-Business | 6 | 29. 07. 2006. 15:56 |