|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
|
Alati teme | Način prikaza |
30. 07. 2006. | #1 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Japanske reklame na stranicama koje su na engleskom
Ok, da li mi neko može reći u čemu je kvaka. Na koji način ja dobijam reklame sa japanskih sajtova na stranici koja je kompletno na engleskom? S drugim stranicama i forumom nemam nikakvih problema, ali na naslovnoj su uvek reklame na japanskom (btw, svaki put sam nakačen preko SBBa).
Znam da je ranije neko imao sličan problem. Kako je rešen? Sorry, ja programer
31. 07. 2006. | #2 |
Goran Aleksic
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 17.07.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Ne znam da li ovo moze da se resi ako su oni podigli bid na svojim keywordsima. A na njihovom sajtu vidim reci "Co-Active Coaching", "Co-Active", "Accredited Coach Training Program" tako da dobrim bidom verovatno 'drze' jos po koju rec sa tvog sajta.
Mislim da bi trebao da u svom AdSense nalogu na AdSense Setup > Competitive Ad Filter > AdSense for Content ubacis ove njihove urlove. Bilo bi dobro da instaliras AdSense Prewiev Tool za Internet Explorer i da vidis koji se sve urlovi pojavljuju koje ne zelis i da ih uneses u Competetive Ad Filter.
31. 07. 2006. | #3 |
Goran Aleksic
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 17.07.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Mozda bi i ovo pomoglo.
Kôd:
<meta http-equiv="content-language" content="en">
31. 07. 2006. | #4 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Hvala. Dodao sam domene u filter, stavio meta content-language pa ćemo videti šta se dešava.
31. 07. 2006. | #5 |
Designer guy
Wrote a book
|
mislim da sam ja bas ovde dobio odgovor na neka pitanja oko adsense da G ne gleda meta content-language
|
01. 08. 2006. | #6 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
hmmm, sad ti se prikazuje neka americka reklama, ali i dalje iza ads by google imas neke japanske znake ?
Da nije problem u BOM? Sto ne probas da stavis plain ascii umesto utf8, kad je vec stranica na engleskom ?
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Microsoft Office 2010 na engleskom u Srbiji | Mladjo | Sva početnička pitanja | 1 | 17. 11. 2010. 19:26 |
Kako Zaraditi Vise Sa Adsensom Za Sajtove Na Engleskom | buksula | e-Business | 8 | 07. 07. 2010. 02:25 |
Još jedan blog na engleskom na istom domenu | SqlByte | Marketing i SEO | 7 | 23. 02. 2007. 18:51 |
Bug sa stranicama | misk0 | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 25 | 15. 12. 2006. 12:08 |