Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
28. 09. 2005. | #1 |
old school
Professional
|
DNS Made Easy
Interesuje me da li je neko imao iskustva sa ovim servisom. Iako sam se trudio i citao, jer mi materija i nije bas poznata, i dalje nisam siguran da mi je sve u vezi sa DNSMadeEasy.com servisima u potpunosti jasno.
Registrovacu svoj .co.yu domen u toku ove nedelje, a ono sto me zanima je sledece: da li bih koristeci njihov (DNSMadeEasy) servis (DNS-ove) omogucio sebi da svoj buduci .co.yu domen na izvestan nacin "priblizim" internacionalnim domenima (u smislu domain-management-a, a u odsustvu panela za kontrolu .co.yu domena)? Znam vec sada da cu u buducnosti menjati web-hosting provajdere, a takodje znam i da nije najprijatnije cekati da se @NIC.yu zavrsi citava procedura oko promene DNS-ova. Dakle, da li bi mi DNS Made Easy servis (ili mozda neki njemu slican) omogucio to ili je NIC.yu ipak nezaobilazna "prepreka"? |
28. 09. 2005. | #2 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
Koliko sam ja imao iskustva, nic je nezaobilazan
28. 09. 2005. | #3 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
nije ,znam ljude koje koriste slicne servise i to radi odlicno ... dns se menja u roku od par minuta .....
29. 09. 2005. | #4 |
old school
Professional
|
I ja sam procitao da se DNS menja u roku od par minuta.
A koja je procedura? Registrovao sam vec svoj nalog na DNSMadeEasy.com, da li bi trebalo da pri registraciji .co.yu domena navedem DNS-ove koji DNSMadeEasy-ja ili ipak DNS-ove svog prvajdera? BTW, hvala na savetu. |
29. 09. 2005. | #5 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
yunic-u navedes dns das od DNSMadeEasy a u DNSMadeEasy kontrol panelu navedes svog hosting provajdera
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Not all browsers are made equal in speed | MorenoArdohain | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 3 | 08. 04. 2006. 05:46 |
Welcome to Pen Island, the best place to get custom made pens on the internet! | [nq] | Opušteno | 7 | 11. 11. 2005. 00:51 |