|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
18. 05. 2011. | #1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Bespovratna pomoc malim i srednjim preduzecima
Ko ima preduzece mozda mu ovo bude od pomoci:
http://www.narr.gov.rs/Lists/Konkurs...age.aspx?ID=20 Rok je sredina juna 2011.
19. 05. 2011. | #2 |
Siva eminencija
Grand Master
|
Yet another SWOT (serious waste of time).
Kolicina ulozenog rada koja je potrebna da se preskoce sve birokratske prepreke je beskonacno veca od iznosa koji se od njih moze ocekivati, a ako uspes da se kvalifikujes to samo znaci da ti ta pomoc apsolutno nije potrebna. Znam da zvucim kao hejter, ali je to tuzna realnost. Pomoc drzave malim i srednji m preduzecima u Srbiji kao da pisu ljudi koji nikada nisu krocili u Srbiju.
HuxleyDev Poslednja izmena od McKracken : 19. 05. 2011. u 02:08. |
19. 05. 2011. | #3 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 21.06.2007
Hvala: 27
42 "Hvala" u 23 poruka
|
Bio sam ove godine dva puta indirektno ukljucen u ovaj program i u tu njihovu proceduru, pa znam kako to ide i kako odbijaju, sa kakvim obrazlozenjima. Mogu da potvrdim da je stvarno gubljenje vremena (barem iz mog iskustva).
Inace ima ih slicnih jos ... fond za razvoj, direkcija za razvoj, agencija za razvoj, nacionalna sluzba za razvoj ... i svi daju, svi pomazu, svi razvijaju, svi samo tebe cekaju. Mogao bih da napisem knjigu o tome, o njihovom odnosu i nastupu prema MiS preduzecima, prema preduzetnicima. Mada 4 reci su dovoljne: tuzno, jadno, bedno i zalosno. Ko razume, shvatice.
19. 05. 2011. | #4 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
dunno, poslao mi drugar na mail, pa rekoh ajd da prenesem... ovo ionako nije za pausalce, tako da nisam ni citao pazljivo koji su uslovi...
19. 05. 2011. | #5 |
Boban Karišik
Expert
|
uh.. kad vidim ovakav sajt tuga me uhvati.. daj mi njima malo da pomognemo.. bar sajt da im napravimo..