|
Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
29. 10. 2005. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
GoDaddy (securepaynet) je onemogucio placanje CC iz Srbije?
Poslednjih mesec dana ne mogu da registrujem ni jedan domain, uvek mi odbije karticu, koja je savršeno validna i sa kojom redovno plaćam ostale usluge (server i kladionicu ). Iako sam tu već registrovao dvadesetak domena bez problema, jednostavno ne prolazi.
Pomislio sam da je problem do moje kartice (Virtuon RB) , međutim danas je jedan prijatelj pokušao sa MasterCart Delta Banke, sa kojom kaže da nikada nije imao problema, sa istim rezultatom - "unable to process". Posle sam otišao na neki drugi registrar i registrovao domen bez problema, kao što sam i očekivao. Zaključujem samo jedno: da je Srbija iz "nekog" razloga isključena sa securepaynet - njihovog payment gateway - jednostavno ne prolazi ni jedna kartica iz Srbije. To jednostavno znači da na GoDaddy, cheap-domannames i svi koji koriste securepaynet ne možemo više da pazarimo ništa.
29. 10. 2005. | #2 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Ja sam sličan problem imao još pre 5 meseci, kao i pre možda 2 meseca. Na kraju je domen registrovan kod drugog registrara.
29. 10. 2005. | #3 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Sto se tice Go Daddy-ja, ja sam bez problema produzio registraciju domena 19. oktobra, sa novom Voban karticom koju sam dobio posto mi je istekla prethodna. Nakon toga sam pokusao da produzim registraciju na jos jednom domenu i onda mi je odbijena kartica. Bas cu sad pokusati ponovo. Tako da mislim da je tu problem sto nekad hoce da prihvati karticu a nekad nece.
29. 10. 2005. | #4 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Glupo pitanje, koju ste zemlju odabrali prilikom registracije ? Znam da meni recimo poslednji put (pre jedno mesec dana) nije radila "Serbia and Montenegro", ali jeste Yugoslavia
|
29. 10. 2005. | #5 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Ja sam bio tada probao da produzim i sa Serbia and Monetengro i sa Yugoslavia ali je odbio karticu. Sada je domen prebacio u Locked status i ne dozvoljava bilo kakve izmene posto je proslo 12 dana od zvanicnog isteka.
29. 10. 2005. | #6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Probao sam sve, i YU i SCG, debitna i kreditna kartica, Visa i Master Card i nije proslo ni jednom.
29. 10. 2005. | #8 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
|
Radi i za mene, RF Virtuon, i Epassporte Visa
|
30. 10. 2005. | #9 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
ja sam imao taj problem sa goDaddy jos odavno, ima bar 6 meseci, nisam mogao cak ni da produzim postojece registracije, a probao sam sa Deltinim Masterom i RF Visom Electron...
na kraju sam iskopao neke "inostrane" prijatelje da mi to odrade... |
30. 10. 2005. | #10 |
old school
Professional
|
A da li si probao da kontaktiras GoDaddy podrsku u vezi sa CC?
Ako nece GoDaddy, uvek imas alternativu, npr. NameCheap.com Meni npr. Yahoo nije hteo da prihvati VoBan VISA Internet, ali Moniker jeste, bas kao i 2CO.com , koji koristi moj host. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
dbboon folder na goDaddy-ju | ivanhoe | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 3 | 21. 05. 2010. 15:59 |
GoDaddy cron problem | dootzky | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 20 | 19. 11. 2009. 15:16 |
GoDaddy i BancaIntesa Visa Internet | mileusna | e-Business | 12 | 01. 04. 2009. 23:22 |
jel radi goDaddy sa nama ? | ivanhoe | e-Business | 21 | 02. 02. 2007. 21:39 |