Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
27. 10. 2009. | #1 | ||
član
Certified
|
forum meta description
Instalirao sam Kunena.com forum na sajtu (Joomla) i gledam meta description koji se generise tako da svaki naslov poruke ponavlja posle svakog odgovora.... sto generise zapravo smece
Primer Citat:
Citat:
Da li je bolje ukljuciti u description ceo prvi post ili samo prvu recenicu od posta...? Ovo kazem zato sto google uzima description i stavlja napred na stranicu pretrage i takodje bolduje kljucnu rec u nazivu generisane stranice npr. www. bla bla bla.com/ kljucne_reci.html Da li je bolje izbaciti kategoriju kojoj pripada post iz meta description, jer se to ponavlja i ponavlja i orijentisati se na sadrzaj posta ili ... ? Kako bi ste vi formirali vas meta description?
27. 10. 2009. | #2 | |
član
Certified
|
Ispravio sam ovo ponavljanje meta description. Sad izbaci npr.ovo
Citat:
2. kategorija foruma 3. naziv foruma 4. ime sajta Npr. na mycity.rs samo se definise naziv teme i to moze da bude jedna rec za opis i takodje isto tako definise jedan keyword sto mislim da je malo. Mycity-ju pretpostavljam da nije problem ni ta jedna rec, jer postoji mnogo dugo, ali za forum koji tek pocinje mozda je bitno pa me zanimaju vasa iskustva. Podrazumeva se svakodnevni rad na temama kao preporuka .
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Python: Kako da procitam file description na windowsu | Ivan | Programiranje | 1 | 29. 11. 2010. 13:39 |
Google ignoriše meta description | Raz | Marketing i SEO | 1 | 05. 06. 2010. 15:01 |
Meta description | Bojan Zivanovic | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 20 | 22. 03. 2010. 03:08 |
Noodp Meta | cvele | Marketing i SEO | 4 | 25. 07. 2006. 16:36 |
Greške u meta tagu | Petar Marić | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 6 | 14. 01. 2006. 00:56 |