(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
|
Alati teme | Način prikaza |
15. 05. 2007. | #1 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
hover na <p> (IE)
Hover na <p> (IE6) ne mogu da nateram da radi. Googlao sam ali nista nisam nasao, mozda sam umoran. Neko?
15. 05. 2007. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
15. 05. 2007. | #3 |
Boban Karišik
Expert
|
Probaj sa .htc fileovima.
http://www.xs4all.nl/~peterned/csshover.html
15. 05. 2007. | #5 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
Super, pogledacu sva resanja pa cu videti koje mi radi posao. Hvala!
15. 05. 2007. | #6 |
Designer guy
Wrote a book
|
Totalno sam te slagao u prošlom komentaru - evo ga pravi JS koji Blogodak koristi:
Kôd:
<attach event="onmouseover" handler="hoverRollOver" /> <attach event="onmouseout" handler="hoverRollOff" /> <script type="text/javascript"> // // Simple behaviour for IE5+ to emulate :hover CSS pseudo-class. // Experimental ver 0.1 // // This is an experimental version! Handle with care! // Manual at: http://www.hszk.bme.hu/~hj130/css/list_menu/hover/ // function hoverRollOver() { element.origClassName = element.className; // backup origonal className var tempClassStr = element.className; tempClassStr += "Hover"; // convert name+'Hover' the last class name to emulate tag.class:hover tempClassStr = tempClassStr.replace(/\s/g,"Hover "); //convert name+'Hover' the others to emulate tag.class:hover tempClassStr += " hover"; // add simple 'hover' class name to emulate tag:hover element.className = element.className + " " + tempClassStr; //window.status = element.className; // only for TEST } function hoverRollOff() { element.className = element.origClassName; } </script> |
15. 05. 2007. | #7 | |
Boban Karišik
Expert
|
Citat:
Kôd:
behavior:url("link_ka_htc-u");
15. 05. 2007. | #8 |
Designer guy
Wrote a book
|
A, rekoh da ja korišćen na Blogotku pa ima gde da pogleda oko implementacije.
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
jQuery hover | Ivan | Sva početnička pitanja | 3 | 23. 03. 2010. 15:24 |
jQuery hover | Damjan | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 11 | 11. 09. 2008. 14:57 |
[css menu] List, hover | Ivan | Sva početnička pitanja | 6 | 27. 01. 2008. 00:30 |
Hover efekat na "area" elementu? | Milos Vukotic | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 9 | 06. 04. 2006. 01:56 |