|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
26. 05. 2008. | #1 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
alat za efikasnije upravljanje adWords nalogom
Potrebna mi je preporuka za alat za efikasnije upravljanje adWords nalogom. Svaki savet je dobrodošao.
27. 05. 2008. | #2 | |
novi član
Na probnom radu
|
Citat:
|
|
27. 05. 2008. | #3 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Od njega sam bio krenuo potragu. Nedostaje mi u njemu jednostavno kopiranje stvari, drugačija manipulacija rečima itd. itd. + što mi iz nekog nepoznatog razloga baguje u rezoluciji u kojoj radim :/
27. 05. 2008. | #4 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Konkretno, najpotrebnije mi je kopiranje kampanja. Neverovatno mi je da tako nešto već ne postoji u interfejsu.
28. 05. 2008. | #5 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 03.12.2006
Hvala: 0
7 "Hvala" u 3 poruka
|
Pa postoji kopiranje kampanja. Ne mogu sad da se setim tacno koja je tacno putanja, tj. sta sve treba da se klikne, ali sam bas danas to upotrebio :-)
|
30. 05. 2008. | #6 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Prevrnuh još jednom i AdWords Editor i web interfejs, ali ne nađoh načina da iskopiram kampanju sa pripadajućim joj adgrupama i oglasima.
30. 05. 2008. | #7 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
i ja sam ubedjen da sam vidjao opciju za kopiranje kampanje... ako nadjem gde je javljam ti..
30. 05. 2008. | #8 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Nađoh način da iskopiram kampanju preko Adwords Editora... Ali na drugom računaru... AN mom računaru i u toj rezoluciji koja je na njemu, priogram jednostavno neverovatno baguje.
Na mestima gde radi normalno, kopiranje je jednostavno. Selektuje se kampanja, copy, selektuje se root naloga, paste, renamuje i to je to.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potreban saradnik sa PayPal nalogom | Nikola Vavic | e-Business | 0 | 25. 07. 2008. 14:05 |
Software za upravljanje userima i fajlovima | misk0 | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 11. 11. 2006. 19:12 |