|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
17. 12. 2011. | #1 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Ciljanje po polu, godinama, gradu, oblasti, drzavi, CPA i eDM
Mislim da bi bilo korisno da se pokrene topik koji sajtovi u Srbiji a moze i u regionu omogucuju gore navedeno oglasavanje. Ako ne nude sve, onda sta nude. eDM - slanje newslettera na mejl korisnika sa kojim su se prijavili na sajt ili barem slanje obavestenja koje korisnici vide na sajtu,
Za lakse referenciranje, oznacicu po brojevima: 1. Ciljanje po polu 2. Ciljanje po godinama 3. Ciljanje po gradu 4. Ciljanje po oblasti 5. Ciljanje po drzavi 6. CPA 7. eDM Da pocnem posto sam zapoceo topik www.karike.com 1. Da 2. Da 3. Moglo bi da se napravi 4. Moglo bi da se napravi 5. Da 6. Da 7. Da - i u okviru sajta i na email
18. 12. 2011. | #2 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 15.03.2011
Hvala: 16
20 "Hvala" u 17 poruka
|
USKORO pluspon.com
sve DA + jos dosta toga! + svi veci gradovi sveta! + reklamiranje za manje (lokalne) firme koje se do sada nisu reklamirale!
I'm not sexy and I know IT! Poslednja izmena od AdriaMart : 18. 12. 2011. u 04:08. |
18. 12. 2011. | #3 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 15.03.2011
Hvala: 16
20 "Hvala" u 17 poruka
|
Naravno trenutno imamo manjih tehnickih problema ali ono sto cemo mi omoguciti je tzv. WIN WIN WIN kombinacija, firme daju popuste na svoje usluge i robu u odredjenom periodu (happy hour i sl.) promocija, korisnici privuceni dobrim ponudama u svojoj okolini dolaze na sajt i sto je jos bitnije cesto se vracaju. Lak ulazak na sva velika trzista. Reklamiraju se manje firme koje do sada nisu izdvajale za reklamu, znaci potpuno novi klijenti