|
Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
novi član
Datum učlanjenja: 10.01.2012
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Zdravo svima,
Ja zivim i radim u USA i u slobodno vreme radim na jednom websajtu za licne potrebe. Posto je moje znanje u gore navedenim oblastima prosecno, i mogu samo nekoliko nekoliko sati sedmicno da posvetim ovom projektu, nadam se da mogu da nadjem nekoga ko ima vise vremena i iskustva da mi pomogne jer ima dosta opcija koje bih zeleo da implementiram. Trazim nekoga ko: Ima predhodno iskustvo PHP, MySQL, Javascript, Jquery, Ajax, CSS, Linux, (sto vise iskustva to bolje) Zna pisati secure code Ce koristiti PDO za konekciju sa MySql (ja to koristim i nebi menjao). Zna pisati optimiziran code (bez bespotrebnih pristupa databazi) Moj plan je da startujemo saradnju sa implementiranjem par manjih opcija da bih video kako bi sve funkcionisalo, i ako ceo process bude zadovoljavajuci, prebacicemo se na slozenije stvari. Zainteresovani koji zadovoljavaju pomenute uslove, bi trebalo da posalju sledece na yugallery at yahoo tacka com: * Rezime (ako nemate, moze i spisak projekata na kojima ste radili i sta ste tacno radili na njima, i kad) * 3-4 web pages koje sadrze code koji ste napisali * Koliko vremena bi ste imali da posvetite ovome sedmicno (min, max) Pozdrav, Milan |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|