Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Moze neko da preporuci dobru open source web-based extranet aplikaciju, platforma nije bitna. Neke od opcija su: upload fajlova, postavljanje screen shotki, jednostavna konverzacija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Veceras probah nekoliko komada (sa opensourcecms.com) i zakljucih da je to apsolutno pre-****ing-komplikovano, potrosio bih nekoliko dana da objasnim ljudima (barem ovima koji se nebi razbjezali) cemu to sluzi i kako se koristi...
![]() Potreban i dovoljan mi je upload fajlova, moze (a i ne mora) jos i todo list... Ili da sjednem i napravim to sam? Any suggestions? ![]() Mungose, da nisi mozda naletio na nesto fino u medjuvremenu? Pretpostavljam da jesi, cim si se "ucutao"... ![]()
![]() |
#3 |
Knowledge base
Wrote a book
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() Tada sam detaljno pročačkao dosta free tih stvari, uključujući i neka wiki rješenja i nisam pronašao ništa što iole valja bilo čemu...
Uglavnom meni je tada zahtjev bio da ne može Basecamp da se koristi, nego da mora custom rješenje koje bi bilo na firminom serveru. Ja sam krenuo onda nešto da projektujem za in-house potrebe, kako sam u međuvremenu prestao tamo da radim tu se stalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Knowledge base
Wrote a book
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() Tada sam detaljno pročačkao dosta free tih stvari, uključujući i neka wiki rješenja i nisam pronašao ništa što iole valja bilo čemu...
Uglavnom meni je tada zahtjev bio da ne može Basecamp da se koristi, nego da mora custom rješenje koje bi bilo na firminom serveru. Ja sam krenuo onda da projektujem interfejs aplikacije za in-house potrebe, kako sam u međuvremenu prestao tamo da radim tu se stalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Milorad Tošić
Certified
Datum učlanjenja: 11.04.2006
Hvala: 1
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Probajte eGroupware ima ga na sourceforge.net... masivan je ali je dobar po meni...
![]() |
#6 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sto znam, moje iskustvo je prilicno slicno Mungosovom, barem sto se dijela sa "probanjem" tice -kao da ljudi koji su to pravili nikad prije nisu koristili nesto slicno, pa tovare mail, forume, chat i slicne gluposti a zaboravljaju sasvim logicne i ocigledne stvari... :-|
Uglavnom, odlucio sam da probam s Acollab-om...
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
iFront Open Source | Vladimir Milisavljevic | IT događaji | 7 | 10. 12. 2009. 10:43 |
Adobe Flex ide u Open Source | nixa | Flash | 0 | 01. 05. 2007. 20:16 |
open source IVR | nixa | Komunikacije | 1 | 25. 08. 2006. 12:13 |