|
![]() |
#1 |
Banned
Datum učlanjenja: 23.07.2011
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Zašto ne postoji deo za oglase?
Ne mislim na neke ogromne reklame, nadam se da administrator neće da dobije nervni slom i banuje me za predlog. Mislim pre svega na neko manje oglašavanje, npr: Seminarski i diplomski radovi – pomoć pri izradi radova! Pomoć pri: Izradi seminarskih, maturskih, diplomskih, master, magistarskih i drugih stručnih radova na zadatu temu; Biznis planova i investicionih programa; Powerpoint prezentacija; Word dokumenata i obrada teksta; Excel kalkulacija; Statistička obrada podataka –SPSS (statistička obrada istraživanja, sa tabelarnim i grafičkim prikazivanjem podataka i analizom dobijenih rezultata) Edit by Dinke - Uklonjen link Velika baza gotovih radova spremnih za slanje!!! Prevod sa i na: engleski, nemacki i italijanski Dostupan sam Vam 24h 365 dana u godini! br.tel: Edit by Dinke - Uklonjen kontat telefon Poslednja izmena od dinke : 25. 07. 2011. u 19:32. |
![]() |
"Hvala" Magistarski za poruku: |
![]() |
#2 |
Python Ambassador
Master
|
![]() Hvala puno što mi dade ideju za sledeći projekat ministarstva nauke: primena centralnog registra naučnih radova na automatsko utvrđivanje plagijata
Sretno ti bilo ![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|