Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
novi član
Datum učlanjenja: 20.10.2011
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Pozdrav svima trazim nekog da mi izradi sajt kao sto je upoznavanjesrbija.com sajt je na wordpress platformi konkretno mi treba randomski prikaz clanova odvojeno muski zenski i sa strane najnoviji clanovi,pa mi treba podesavanje oko pretrage clanove,znam da ovo sve ide preko plugina i widgeta ali neide to meni pa evo trazim nekog da mi odradi slican sajt ili mozda i bolji ako imate neku bolju zamisao,ja mislim da ovo sto trazim nebi trebalo da bude skuplje od 30e jer nema nikakvog programiranja,ispravite me ako gresim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 15.01.2009
Hvala: 2
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() sretno
|
![]() |
![]() |
2 članova zahvaljuje ivanbj za poruku: |
![]() |
#3 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() grohotom se smijem... grohotom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 02.01.2010
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Boban Karišik
Expert
|
![]() ako bi dodao jos jednu nulu na kraju, mozda, ali ponavljam mozda bi se i nasao neko da ti to odradi
![]()
![]() |
#6 |
novi član
Na probnom radu
|
![]() Možda je bolje da ste pitali koja bi to bila cena da se radi u Wordpressu ili sličnom CMSu i koliko bi to koštalo. Ovako kao da ulazite kod frizera i kažete kakvu frizuru hoćete i da se ne snalazite najbolje sa mašinicom pa da nećete da eksperimentišete, ali da to nije prekomplikovano po Vama te da Vas dotični/a ošiša za 50 dinara.
|
![]() |
![]() |
"Hvala" Vladimir Stanković za poruku: |
![]() |
#7 |
novi član
Datum učlanjenja: 20.10.2011
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() ok,hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
![]() |
![]() Crni zmaje, najbolje je da pokušaš sam da napraviš šta si zamislio,
tragajući za plug-in-ovima itd.. em ćeš verovatno nešto novo naučiti, em ćeš uštedeti novac. Verovatno da nećeš naći na ovom forumu člana, kakvog tražiš |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
član
Certified
Datum učlanjenja: 15.01.2009
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Citat:
SEO je urađen ok, ako postoji registracija korisnika verovatno je buddypress wordpress plugin, pretraga nisam siguran, moguce nesto custom za isti, kontakt je contact form 7, slimbox je tu za prikaz slika... Ovako nešto možemo recimo da završimo i utegnemo da svi pluginovi izgledaju kao deo sajta za oko 600 EUR u normalnom roku od recimo 3 nedelje, da ne bi radili samo to i da bi se pričekao materijal kako treba i slično. Možda neko uradi i za 30 EUR, možda za 200 - 300, možda neko zatraži i 1000, a uvek postoji i opcija da se neko time pozabavi i besplatno i nauči šta i kako ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 24.10.2009
Hvala: 1
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Pa dobro, ako čovek ne može da plati 300 ili koliko već evra, ne treba se smejati. Ipak mi živimo u Srbiji, a ne u nekoj drugoj zemlji.
Bitno je da se pokušava nešto uraditi.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|