Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Ovo sam skoro uradio, pa me zanimaju vase kritike. Prihvatam sugestije sta bi tu trebalo da bude drugacije iako verovatno to necu menjati, ali bi voleo da znam za ubuduce.
www.fabus.edu.yu
![]() |
#2 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() One bele pruge na bordo pozadini izgledaju kao da je riknula grafička.
Nelogična podela na levi i top meni. Tekst na slikama je očajno hintovan. Tu i tamo se pojavi neki serifni font. Fotke u zaglavlju izgledaju jeftino (kontrast/zasićenje, jakne koje vise u ćošku itd). Pogrešan format datuma. Zbog nečega u HTMLu skrolovanje u FF je sporo i uzima procesorsko vreme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
programer
Na probnom radu
|
![]() Mislim da je skrolovanje sporo zbog ankete, malo bezi gore dole ako polako pomeras skrol. Mozda zato sto je iframe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Joooj, jupi! Jos jedan stigao pod noz! (pocinjem da volim da komentarisem tudje sajtove! xixixi)
- Zar nisu mogli linkovi da budu odradjeni preko CSSa? (pa bi se ionako brza stranica ucitala za 40% manje vremena!) - Anketa nema nasa slova (latinicna) - Slicice za obavestenja, Raspored nastave, raspored ispita su PREVISE optimizovane, toliko da su krzave. - Imas senku sa strane, ali ne i na dnu i/ili na vrhu strane. - Konsultativni centri - slova su manja od ostalih linkova, nekako odskace. Sad ili da si smanjio sva slova ili da si povecao prostor za linkove (sto ne bi valjalo). - Takodje slika za Euroepan Uneversity je... Kao da je sabijena. - U NASTAVNI PLAN tabela na dnu je malo sabijena tj. nemas nikakav padding od ivica celije. - Dopada mi se PREZENTACIJE PREDAVANJA i kako si uradio u Windows Commander stilu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() Firefox can't establish a connection to the server at www.fabus.edu.yu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
profesionalac
Qualified
|
![]() E to je vec do providera, nije do mene. Verovatno ce posle da proradi.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|