|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Potrebna mi je WordPress tema, koja osim uobičajenih mogućnosti (blog, page, fullwidth page...) ima sledeće:
1. Registracija korisnika-posetioca - Podešavanja forme za signup, ne nešto posebno, možda parametar tipa pol, godište i sl. - Alternativna opcija "Sign-up with Facebook", gde bi se neki od gornjih podataka mogli preuzeti iz FB profila - Veza korisničkih podataka, ako su oni u nekoj tabeli WP-a ili plugina, sa mojom tabelom: znači da mogu da uradim INSERT u moju tabelu sa FK poljem wp_user_id 2. Login / Connect with Facebook 3. Dalji rad na stranicama sa mojim tabelama, dok bi WP samo koristio da znam koji mi je logovani korisnik i preko wp_user_id radim dalje... 4. Nisu mi potrebni nikakvi fancy slideri, dodatni widgeti i sl. Kao recimo dating sajt, gde bi: a) koristio WP-ov CMS koristio za pisanje News / Download / FAQ i sl. b) koristio plugin za signup/login/Facebook c) koristio moje stranice za sve ostalo (ko ti gleda profil, inbox, ...) Ne znam da li sam dobro objasnio ![]() Pitanje je: da li postoji gotova tema/plugin koji ovo podržava, bez mnogo budženja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ne znam za temu, ali imas ovaj plugin http://butlerblog.com/wp-members/ za registraciju, a za FB connect ih ima milion. Ne znam kako tacno plugin cuva podatke o useru, verovatno u wp_users
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|