Planiranje i usability Planiranje, legalnost, privatnost, arhitektura, principi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Dakle ovo je moja i Ilijina priča o organizaciji posla. U pitanju je PHP / MySQL / Smarty projekat koji zajedno pravimo, on backend, ja frontend... Evo kako su tekli razgovori, mozda nekome bude interesantno bar da vidi kakvi sve "problemi" mogu da nastanu
![]() Morao sam da ga uploadujem u txt formatu jer posle 2 sata naraste na preko 55000 karaktera sto Vb ne prima, cak ni kao attachment ![]() http://www.devprotalk.com/bluesman/ilija-bluesman.txt Koga ne mrzi... neka baci pogled ![]()
![]() |
#2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() o Boze ...zaboleše me oči dok sam iščitao sve ovo ...
Deluje zanimljivo .. old school i team newbie ( onaj koji je bio samo one man show do sad ) u raspravi ...
![]() |
#3 |
Dusko Petrovic
Professional
|
![]() ovo je odlicno, nateralo me je da porazmislim o nekim stvarima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() E a ja sam se bas pitao da li ce iko imati zivaca da procita sve ono
![]() Cestitam, da si sada na RC dobio bi godisnju VIP clanarinu ![]()
![]() |
#5 |
novi član
Datum učlanjenja: 11.07.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() akcija do bola, oće li ovo izlaziti u nastavcima?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Nadam se ne, posto su mi posle 5 sati chatovanja prsti k'o kafanske sarme.
![]() 2 sata pre ovoga, 2 ovde + 1 posle ovoga
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Dobar Chat softver | istok | Web aplikacije, web servisi i software | 8 | 10. 04. 2009. 00:02 |
Cena radnog sata | Vladimir Rodic | Opušteno | 12 | 26. 02. 2009. 08:08 |
Ubacivanje sata | celawi | Sva početnička pitanja | 2 | 06. 11. 2007. 09:37 |