|
![]() |
#1 |
novi član
Datum učlanjenja: 09.01.2012
Hvala: 2
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Pozdrav, svima
Dobio sam mejl sa ponudom za kurs internet marketinga sa sajta www.obukeikursevi.com. Ako neko zna nešto o njima, ili zna nekog ko je pohađao taj kurs, molim da napiše. U principu, cena ja prihvatljiva i nemože mnogo da se izgubi, čak i ako nije sve tako sjajno kao što piše na sajtu. Razlozi za moju blagu skepsu i molbu za vaš savet su : 1. Iako je legitimna metoda, sve ponude koje dobijem klasičnim spamom su mi u startu sumnjive. ( kupili su uslugu neke agencije za spam ). 2. Na samom sajtu nisu navedeni predavači imenom i prezimenom za taj kurs, već frazetinom ,, vrhunski stručnjaci ''
![]() |
#2 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 18.04.2007
Hvala: 76
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Dosadise vise i Bogu i narodu.
Tacnije, ubise. To je spamovanje a ne internet marketing. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Vrhunskih strucnjaka za internet marketing je kod nas malo, a jos ako ni ime ne smeju da im navedu (jer niko nije cuo za njih i jer nemaju nikakve poslovne reference, inace bi ih naveli) onda je to bacanje para i vremena... samo ces da dobijes nekog osrednjeg lika da ti preprica ono sto mozes i sam da naucis iz knjiga i sa neta, mozda po nesto i ukrivo...
Doduse ustedece ti neko vreme na taj nacin, ali od teorije se niko leba nije najeo, tako da bih ja na tvom mestu radje zapratio bitne ljude iz te branse na Twitteru i pratio strucne textove po netu, i kad si u prilici otisao na neko predavanje nekog za koga znas da zna sta prica...
"Hvala" ivanhoe za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|