|
(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 | ||
expert
Grand Master
|
![]() Imam problem
HTML: PHP kôd:
kad kliknem na link dobijam: Citat:
evo je windowOpen f-ja, 30-ti red je onaj sa window.open (cak sam i parametre sklonio, al nije do njih): Citat:
stvarno ne razumem sto pokusava da dostupi accesskey, kad mu nisam rekao ![]() probao sam i da stavim iste na label, kao i input, ovde/onde, bez rezultata stavio sam <a> tag u label, bez efekta stavio sam akciju na onClick - dobijam jos jednu gresku ajde ljudi pomagajte, ostalo mi samo ovo i muci me vec podosta, a i kasno je pa mozda nesto ne vidim P.S. ko rece kasno, vec je rano... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Душан Бошкић
Qualified
|
![]() Ako koristiš stariju verziju FF-a, pokušaj da ga updejtujes, jer ovo liči na neki bug.
In brightest day, in blackest night ... Poslednja izmena od 35-68 : 14. 07. 2006. u 10:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
expert
Grand Master
|
![]() aaarghhhh
ubicu se kako se nisam ranije setio nije stara verzija FF-a, ali kad sam ga pustio u safe mode, sve radi ok, dakle neki extension je u pitanju i velikim slovima: AKO SE NESTA CUDNO DESAVA - PROBAJTE SA ISKLJUCENIM EXTENZIJAMA!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|