|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Bug sa blokiranjem pojedinih tastera je tu i sa najnovijim update-om. Prosto mi je neverovatno da nisu primetili problem i nisu ga jos uvek otklonili.
Sad sam naleteo na js jedan problem. Kada hocu da odstamam HTML koji sadrzi dugacku tabelu, odradi samo prvu stranu i prekine stampanje tabele... U prilogu je HTML primer. Kada otvorite ovaj dokument iodete na print preview, prikaze samo jednu stranu sa tabelom i zavrsi dokument, bar je tako ovde kod mene na firefoxu koji je juce update-ovan. Off Topic: Usput, Bluesmane, dodaj htm ekstenziju u dozvoljene za attach.
![]() |
#2 |
programer
Na probnom radu
|
![]() upravo odstampah 3 strane, do firme SZREX "JAGGER", probaj da prijavis to sa blokiranjem tastera i ako nije problem opisi o cemu se tacno radi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Off Topic: nema .html extenzije ![]()
![]() |
#4 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Da ne otvaram novu temu - upravo sam doziveo prosvetljenje :)
Za one koji nisu imali potrebe ili prilike da se sretnu sa sledece dve interne firefox adrese: about:cache - prikazuje (detaljne) podatke o keshiranim podacima about:plugins - prikazuje instalirane pluginove i njihove config varijable
"It’s important to have goals when you pet. Otherwise you’re just rubbing another mammal for no reason." - Scott Adams Poslednja izmena od dinke : 02. 08. 2006. u 23:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Sto se tice prijave bugova, od toga sam odustao. Toliko im je komplikovana procedura da sam na pola digao ruke.
![]() |
![]() |
#6 |
član
Na probnom radu
|
![]() Kod mene kad kliknem da Downloaduje neshto, Firefox malo zablokira dok ne iskochi onaj download manager prozorchic... e sad to shto zablokira nije neki veliki problem, ali ume da me iznervira. Pravi problem nastaje kad hocete da ugasite taj download manager taman kad je on iskochio... tu Firefox prijavljuje greshku i izbaci me
![]() al' ipak necu da ga poredim sa drugim browserima... kad god pomislim kako bi bilo lepo da Firefox ima neku opciju potrazhim na netu i naravno nadjem tu ekstenziju bash kako sam je ja zamishljao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Evo mene posle visenedeljnog koriscenja Opere 9 ponovo na Firefox-u
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#9 | |
majstor
Wrote a book
|
![]() Citat:
Kad neka akcija treba da otvori novi prozor (ne tab) paaa.. prvo FF zamre i onda nakon 10ak sec ozivi i otvori taj prozor. Ima li rjesenja tome? Kontam da je to i do neke ekstenzije i kontrole pop-up-a, ali ovo je previshe.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Citat:
![]() Nem'rem nigde naci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Firefox 3 | Milos Vukotic | Web aplikacije, web servisi i software | 46 | 01. 07. 2008. 21:43 |
Firefox se guši? | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 12 | 03. 03. 2008. 11:49 |
Firefox 3 ? | blogowski | Web aplikacije, web servisi i software | 1 | 21. 10. 2006. 13:19 |