|
![]() |
#1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 15.09.2006
Hvala: 6
6 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Na čemu kucate, tj. koje su to tastature sa kojima trenutno radite i da li ste zadovoljni njima?
Ja imam neki BTC krš ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ja sam jedno 5 godina furao taj BTC krs i super me je sluzila. Nedavno sam kupio neki Logitech ali nikako ne mogu da se naviknem na nju.
Uopsteno, u hardware shopovima uglavnom se prodaju multimedijalne tastature, tako da je jako tesko naci nesto za nas programere (poseban soj, sta da ti kazem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Dinke, sta fali MS Natural cudu?
![]() Salim se, ukusi su razliciti, ja sam se toliko navikao na MS razdvojenu tastaturu i vrlo sam zadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ja već godinama koristim simensove tastature (bile Siemens-Nixdorf, sad su Fujitsu-Siemens). Nažalost, ni one nisu što su nekad bile...
Jedina dobra nova tastatura koju sam u skorije vreme video bila je jedna - pazi sad - Microsoftova. Jeste mlatimudijalna, ali su tasteri zaista dobri. U ponedeljak ću videti tačno koji je model, pa ću vam reći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() ja sam u Listu u Nemanjinoj kupio neku tastaturu totalno nepoznate marke, plitka je kao na lap topu, i nevidjeno meka... Do sada nisam radio na udobnijoj tastaturi a kosta svega 1200 din
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Boban Karišik
Expert
|
![]() Ja koristim Chicony model kb 9810 i sasvim sa zadovoljan, a da ne spominjem da me je kostala svega 7e kad sam je kupovao...
![]()
![]() |
#7 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 15.09.2006
Hvala: 6
6 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() @eniac
Da nije mozda ovo: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
novi član
Datum učlanjenja: 10.08.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Narode, hitno mi treba pomoc.
Totalno sam neodlucan po pitanju tasture. Do sad sam koristio samo "obicne", ali sam resio da promenim. Generalno puno kucam (igram igrice, ali ne previse) i relativno brzo. Sta je bolje za moje potrebe? Flat ili ergo? Ali nisam koristio nijednu, pa je potrebno privikavanje. Manji hod i sto tisa. Znam da je tu pobednik flat, ali ni ergo nije losa. Kada kazem flat mislim na: http://img.clubic.com/photo/00134281.jpg A kad kazem ergo (na vec legendarnu M$ 4000): http://www.achinda.net/content/binary/23-109-148-01.jpg Isprobao sam ovu flat i jako mi se dopada (ali me nervira sto je YU), dok nisam u mogucnosti da isprobam i ovu Ergo (posto sam iz Cacka, pa ako hocu sigurno, moram da narucim). Unapred hvala. ps. i da veoma je hitno |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Ponosni sam vlasnik MS 4000 moram da kazem da je bas fina. Evo zadnjih 6 meseci je koristim i nema nikakvih problema, ako imas zivaca mozes i da programiras raznih dugmica, a jedino sto mi smeta je sto se na onom plisanom/koznom/skaj delu nesto vise znoje ruke ovako kad je leto.
Za 35 eura u Informatici dobijes i MS 3000 optical mouse koji je onako sasvim solidan mis ima samo sa leve strane dodato jos jedno dugma (ja ga koristim kao middle click). Nadam se da sam pomogao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Obiđi Logitech UltraX Media Desktop (ta flat što si naveo) ili ako već kupuješ tu uzmi žičnu varijantu (prethodni UltraX, bez Media Desktop) - meni je žična prijatnija za kucanje, nema cimanja sa baterijama, ne ostaju packe (nema onu sjajnu šlajfnu iznad funkcijskih tastera), ali zato ima lošije rešene media kontrole i repinu.
Daleko od toga da je UltraX MD loša tastatura, ali ima i boljih i jeftinijih tastatura. Plus uz MD dobiješ sranje miš...
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
sharovanje tastature, misa i monitora | ivanhoe | Opušteno | 4 | 21. 07. 2010. 06:29 |
Tastature s Trackball-om | misko_ | Opušteno | 6 | 25. 06. 2009. 15:22 |
Automatska promena tastature na sajtu | Pedja | Web aplikacije, web servisi i software | 4 | 07. 04. 2007. 06:50 |
Par pitanja u vezi Maca i tastature | Ilija Studen | Hardware | 33 | 19. 12. 2006. 14:18 |