Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
expert
Grand Master
|
![]() Koji biste PHP forum preporucili?
Opis: - ne trebaju mi nikakve advanced features (necu avatare, PP, ikonice za thread, kalendari, potpisi ...) - shvatili ste me - potrebno je: glasanje, subforums, pracenje tema, eventualno rss, al nije obavezan - obavezno: lagan! sto laganiji kod to bolji - mislim na resource - templates: lepo bi bilo da ih ima (uradicu najverovatnije sopstveni, sa ultra laganim dizajnom) - administrativne stvari - samo najosnovnije za admine i moderatore - licenca - ne smeta licenca koja trazi ostavljanje info-a o autoru i sl. radije bih da nema toga, ali kao sto rekoh, ne smeta - MySQL podrska zasto ne uradim ovo sam: zelim resenje o kom se necu brinuti, vec samo raditi upgrade kad izadje novi patch/verzija Poslednja izmena od robi-bobi : 06. 11. 2006. u 23:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Vanilla ?
![]() |
#3 |
expert
Grand Master
|
![]() mislish na http://getvanilla.com/ ?
pogledacu evo jos nekih stvari koje nisam napisao lepo bi bilo da ima: - SE friendly urls - da je multi-lingual |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() nisma siguran da li je multy lang ...ali ovo ostalo radi posao
![]() |
#5 |
expert
Grand Master
|
![]() jeste, procitah na sajtu
hvala za suggestion, dobar je oce li josh neko? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 0
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() mozda punBB?
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Adsense forum? | HexTex | Marketing i SEO | 12 | 24. 08. 2010. 23:41 |
RSS agregator forum | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 60 | 08. 07. 2008. 22:12 |
HTML forum? | mirko | Sva početnička pitanja | 2 | 28. 10. 2007. 14:48 |
Security forum | Dejan Bizinger | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 7 | 04. 12. 2006. 07:29 |
Frustriran - Forum | BabaAli | Linkovi | 0 | 26. 11. 2006. 09:54 |