SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net MySQL, MSSQL, Oracle, Access, ODBC. Ako imate problem brže i preciznije ćete dobiti odgovor ako priložite strukturu tabela ili skript koji kreira tabele i puni ih test podacima umesto što to problem opisujete samo rečima. Sponzor: Baze-Podataka.net - Blog o bazama podataka |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 12.10.2005
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Kakva su Vam iskustva u koriscenju Firebird baze podataka? Da li ju je neko koristio sa php-om?
Svako misljenje, predlog ili sugestija je dobro dosla
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nisam je koristio sa php-om ali jesam sa C++ Builder-om uradio nekoliko zahtjevnih aplikacija i mislim o njoj sve najbolje...
![]() Zašto ovaj dbms nije dobio popularnost koju zaslužuje, don't ask me... Uglavnom ga forsira Delphi/bcb zajednica, kao što možeš vidjeti na ovom spisku... Evo ti par korisnih linkova (ono, kao da već nisi znao za ovo ![]() http://www.flamerobin.org/ http://www.hk-software.net/ibexpert....943-0-0-00.php http://www.ibphoenix.com/
![]() |
#3 |
član
Certified
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Hvala ti,
za neke od tih linkova sam znao. Upravo se o tome radi da bi trebalo da odradim neki projekat koji ima desktop i web aplikaciju. Posto radim u timu, desktop programer koristi firebird db i delphi a ja php u web aplikaciji. Treba da povezemo sve to, naravno ako dobijemo posao ![]()
![]() |
#4 |
profesionalac
Professional
|
![]() Ja sam koristio Firebird sa Delphijem. Veoma kvalitetna baza podataka. Naleteo sam na neki bag. tj ogranicenje u ugnjezdenim upitima dok sam pisao neke procedure. Ali i pored tih sitnih mana ipak je Firebird najbolja baza podataka od svih besplatnih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
član
Certified
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() isto to misljenje ima i moj kolega iz tima (delphi guru).
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
PHP i Firebird - SELECT ne vraća dobre rezultate nakon transakcije | Miroslav | PHP | 1 | 29. 10. 2010. 17:11 |
PHP i Firebird - charset problem | Miroslav | PHP | 5 | 22. 10. 2009. 12:12 |
Problem sa isčitavanjem BLOB polja iz Firebird-a pomoću PHP-a | Miroslav | PHP | 2 | 22. 04. 2009. 13:17 |