|
Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
novi član
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Kupio sam hosting na host011, sve uredno placeno, sad hocu da se sa parametrima koje sam dobio u uputstvu zakacim na ftp i ne mogu, prijavljuje mi pogresnu sifru ili username. Ima li neko ko moze da mi pomogne umesto blusmena posto sam ga zvao na ovaj fixni iz uputstva i neki lik mi kaze da je na odmoru 5-6 dana a meni bas gori za taj hosting???
Joj pomagajte!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Username ti je username@domain.com (obavezan je deo sa @domain.com). Možda je to, ali sam i ja imao problema sa logovanjem (nisam uspeo da se ulogujem na ensim) pre par dana tako da je možda nešto globalno skrljano.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Sigurno je ovo sto je dragan rekao, znaci obavezno je staviti u username dodatak @domainname.com, ja sam se isto mucio da se ulogujem preko ftp-a, a tako je namesten da prihvata samo tu varijantu i slucajno sam se setio da na drugom serveru imam isti nacin logovanja pa sam uspeo da upadnem.
![]() |
#4 |
novi član
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Znam za to, tako sam i podesavao user ali ne vredi, srecom dobio sam blusmena nekako na mob pa mi je rekao da ce veceras srediti sve.
Hvala momci u svakom slucaju. Pozdrav, Milos |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kockar
Qualified
|
![]() Drugim recima, odmarace dogodine...ako ga zena ne ubije jos veceras :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Imam problem sa spamom, kako da resim ? prolazi mi na formi | [nq] | PHP | 10 | 11. 05. 2010. 17:38 |
Hocu da postanem preduzetnik, imam nekoliko pitanja | nettoo | e-Business | 4 | 28. 04. 2009. 17:29 |
Imam VISA Virtuon, i sta sad?! | sirNemanjapro | e-Business | 18 | 01. 11. 2006. 22:56 |