|
![]() |
#1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ne znam da li ste vec culi, ali google je pre par dana promenio policies za adSense, i uveo je neka nova ogranicenja. Pre svega sada je zabranjeno prikazivati druge oglase koji imaju slicno formatiranje kao google oglasi, i to se odnosi na ceo sajt, ne samo na pojedine strane.. to prakticno znaci da je nemoguce prikazivati i druge oglase utopljene u sadrzaj, odnosno ovo je cist napad na konkurenciju, uvijen u pricu o "zastiti posetilaca".
eto prilike za yahoo da uzme deo trzista..
![]() |
#2 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Odnosi li se to i na Urbae reklame?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() hmmm zanimljivo sacu da procitam, ali do sada je pri promeni pravila po logovanju na adsense iskakala stranica sa tim pravilima, jer su obavezni da o svakoj promeni obaveste.
ja do sada nisam video nikakvu promenu niti mi je ona predocena. ja sam se slozio sa starom politikom a novu niti sam video niti me je bilo ko pitao da li na nju pristajem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Domagoj Horvat
Expert
|
![]() vjerojatno ce bit ona fora: niti klasicni drzavni zakoni ti se ne najavljuju telefonom niti dolaze obavijesti kuci, ali si duzan biti upoznat sa njima. tako da, bit ce da je dovoljno da promijene policies kod sebe na sajtu. ako su to napravili, vise i ne moraju.
![]() |
#5 | |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
Sto se tice zakona... oni se objavljuju u sluzbenom glasniku, recimo da je adsense blog googlov sluzbeni glasnik, sto nije objavljeno? Kada bi ti za svaku promenu zakona poslednje 3 godine dolazio sluzbenik da te upoznaje sa istim cim izadjes iz stana, da li bi posle tri godine drzava mogla da ocekuje da si upoznat sa izmenom zakona ako sluzbenik nije dosao da te upozna? nebi... takodje zadnje 2-3 godine adsense sve izmene pravilnika uredno izbacuje odmah posto se ulogujes i samim tim ja od njih ocekujem u najmanju ruku da me makar obaveste da to vise nece raditi... Poslednja izmena od cvele : 19. 01. 2007. u 14:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Domagoj Horvat
Expert
|
![]() ma slazem se ja s tobom, naravno. to je i meni logicno sta govoris. htio sam samo reci, veliki igraci ako zele, imaju instrument da izguraju svoju pricu cak i onda kad je u necem i nelogicna.
htio sam time samo reci da se treba pazit i takvih mogucnosti; cisto ono: oprez vise ne skodi ![]() ja osobno nemam nista drugo osim adsensea na stranici, ali da imam, pratio bi redovno policy za takve stvari na sajtu i bez upozorenja/obavijesti.
![]() |
#7 | |
profesionalac
Professional
|
![]() Citat:
Meni kazu: Issues: - Unsupported language --------------------- Further detail: Unsupported language: We've found that the content of your site is primarily in a language we do not support at this time. A full list of supported languages is available at https://www.google.com/support/adsen...=9727&hl=en_US . If you manage or own another site in one of our supported languages, feel free to resubmit your application as described below.
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Cek, jel to znaci da je nemoguce staviti google adsense na sajt koji je na srpskom jeziku?
Kako onda www.domaci.de ima google adsense? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Ja imam na svom sajtu AdSense. Izaberi hrvatski.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() izvinjavam se za offtopic, ali me interesuje koliki im je CPM i CPC u proseku za nase sajtove?
Recimo da je sajt tech orijentisan... |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pravila koriscenja | ljtruba | Sva početnička pitanja | 2 | 14. 06. 2009. 18:19 |