|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Mozda je glupo pitanje, ali kako da iskljucim stilove u IE (koristeci IE6 a moze i IE7, no njega nemam kao i vecina mojih klijenata/poslodavaca)? Evo gledam i ne mogu da nadjem
![]() Uzgred koji je najbezbolniji nacin (probao sam 2-3 ali mi ni jedan ne fercera a da sam bio happy) da instaliram IE7 a da ne pregazim IE6 (znam da smo vec pricali o ovome). thx ![]()
![]() |
#2 | |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 15.09.2006
Hvala: 11
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Evo ja koristim ovo: http://tredosoft.com/Multiple_IE
Instaliras ie7 a ondak dodas ie6, ako ti treba za neki razvoj odlicna stvar. Ima bubica ali uglavnom radi kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Postavio sam važnu temu sa informacijama o najboljim načinom zaobilaženja ovog problema (koliko ja znam). Ja takođe koristim standalone IE7 uz standardni IE6. Za sada radi perfektno.
A prvi deo tvog posta (Nemanja) na žalost ne razumem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
...
Qualified
|
![]() Mislim da ne postoji nacin da se strana prikaze bez upotrebe css stila u ie6.Znaci peske mora da se odradi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Aaaa... Tools > Internet Options > Accessibility i onda overi sva tri checkboxa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Style Switcher with Color Picker | Mladjo | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 07. 03. 2010. 20:06 |
Kad praviti "splash" page?, splash, intro ili kako vec se zove? | misk0 | Web design, Layout, User Interface | 5 | 15. 10. 2007. 08:27 |
"Telekom Slovenije" preuzeo "Blic.net" za 390.000 evra | Aleksandar Marković | Komunikacije | 2 | 23. 12. 2006. 14:23 |
<div style='float:left;"> | Srecko Micic | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 7 | 11. 12. 2005. 15:00 |
list-style-image i IE | hana | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 4 | 22. 06. 2005. 15:00 |