|
(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() imam problem sa IE, zato sto dodaje prostor ispod div-a na koji je stavljen overflow:auto, kao da ce iscrtati horizontalni scrollbar, ali ga ne iscrta (a i nema potrebe za njim)
jel ima neko ideju kako se ovo zaobilazi? posto se radi o dizajnu fixirane visine ovo ga rasturi skroz, evo screenshot:
![]() |
#2 |
banned
Professional
Datum učlanjenja: 04.06.2005
Hvala: 0
738 "Hvala" u 83 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Postavi html i css kôd, jer kada pokušam kod mene sa IE6 toga nema.
![]() |
#3 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() http://getwellpages.com/privacy.php
Disclaimer: da odmah operem ruke nisam ja pravio ovaj sajt (pravio ga Dragetz, znaju ga neki odavde.. php je stvarno lepo isprogramirao, ali je html odradio na brzaka, sto bi nas narod rekao preko qrca... 3-4 nivoa ugnjezdenih tabela i 50 slikica po strani, uctavanje je bilo spooooro do bola.... ja sad pokusavam da ga malo ubrzam i dovedem u red pomocu CSS, ali nemam puno vremena za to, zato je sve onako zbudzeno u kodu...)
![]() |
#4 |
banned
Professional
Datum učlanjenja: 04.06.2005
Hvala: 0
738 "Hvala" u 83 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Problem stvara ćelija tabele u kojoj se nalazi link ka demo.php (dole desno) "We've created an example...", i kojoj je dodeljeno "padding-top:20px;", ukloni to i dodeli linku "margin-top:20px;"
![]() |
#5 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Branko majstore, za ovo imas rucak...
![]()
![]() |
#6 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Off Topic: Kada bi Br@nkoR krenuo da obidje sve vas koji ste mu obecali pice, rucak, veceru, karton piva ili nesto deseto, mislim mu vec na pola puta ne bi bilo dobro od silne hrane i pica ![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
css overflow pitanjce | ivanhoe | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 4 | 17. 07. 2010. 16:32 |
auto xml generator | akki | Sva početnička pitanja | 4 | 23. 12. 2009. 18:54 |
Auto škola | jasmanac | Opušteno | 56 | 16. 04. 2009. 11:20 |
overflow: hidden bug u FF | nixa | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 5 | 20. 02. 2006. 12:30 |