(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 0
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Planiram da otvorim myspace acc, pa bih uradio i svoj custom css layout pa me zanima kako se taj kod ubacuje i gde.
Znaci, da li postoje predefinisana imena klasa ili mogu da ih nazovem kako hocu, neka ogranicenja oko bg slika i sl... @Dragan, video sam na tvom sajtu link za myspace acc sa custom layoutom, pa predpostavljam da znas te stvari. unapred zahvalan, M |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() You called?
http://www.mikeindustries.com/blog/a...yspace-layouts ![]() Inače nikom ne preporučujem da se udubljuje u myspace kôd. Tamo ćete naći samo očajanje i eventualno samog đavola. Bad idea dudes. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 0
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Ovo je bilo kao skype chat
![]() Proucicu ovo narednih dana, a lansiranje sa crvenim tepihom ocekujem za jedno 2 nedelje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pridruzujem se ne preporucivanju igranje sa majspejsom ( neko preterano ) jer ja sam pokusao i digao ruke nakon par dana.
![]() |
#5 |
Dusko Petrovic
Professional
|
![]() kod je uzasan, dok se izdvoje svi potrebni elementi za CSS pravila moze covek da poludi. igrao sam se par dana i batalio. link koji je Dragan dao je dobar poshto je covek odradio tezi deo, samo ga treba prilagoditi svojm potrebama
ono shto ja planiram kada nadjem malo vremena je div overlay. znaci pokrijesh lepo celu stranu i mozesh da radish shta hoces ![]() treba dodushe paziti da se ocuva neka funkcionalnost stranice, ali to nije toliki problem
![]() |
#6 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Ovako ti izgleda kôd kada ti je myspace platforma:
Kôd:
... /* Font consistency */ table tbody tr td table tbody tr td .mnglAnchor .mnglInlineBoxSortable .mnglInlineBox, .mnglMainInterface, .mnglMainInterface *{ font-family:"trebuchet ms", verdana, sans-serif !important; font-style:normal !important; font-weight:normal !important; color:#000 !important; text-transform: none !important; font-variant: normal !important; } ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Facebook vs. MySpace | Gorrran | Web aplikacije, web servisi i software | 22 | 19. 12. 2007. 03:49 |
MySpace sex groznica u Srbiji | dinke | Opušteno | 51 | 16. 10. 2007. 17:01 |
Myspace kampanja | Miloje Sekulic | Marketing i SEO | 5 | 08. 10. 2007. 09:17 |
Poslovni uspeh MySpace.com | Dragan Varagić | e-Business | 6 | 30. 07. 2006. 22:53 |