|
![]() |
#1 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() poz ako neko zeli da mi posalje ili postavi ovde primer ugovora koji sklapa prilikom ugovaranja posla za web design ili sl. Ja sam nesto sam uradio ( a i trebao bi apsolvent sam na pravima - duze vreme
![]() ![]() ![]() hvala unapred... moze ovde a moze i mail bukovski (et) gmail.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Prvo ti pokazi svoj, pa cemo mi, onda, nas
![]() Ova tema je neozbiljna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
novi član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() zasto mislis da je neozbiljna ? i sta je neozbiljno u tome da se vidi primer ugovora ? zaista neznam u cemu je problem ? sigurno tvoj posao necu uzeti ako te je zbog toga strah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Neozbiljna je iz sledecih razloga:
Ocekujes da neko da primere ugovora, idealno na emai a nisi postovao ono sto si do sada uradio. Kao apsolvent prava ocekujes da moz biti nekih "caka" u ugovoru koji se pise za izradu web prezentacije (koji je straight forward stvar do koske da i moja baba moze da ga napise da ne bude supalj) Odakle ti ideja da me strah? ![]() Btw, ugovore koje ja koristim nisu freelandcerski ugovori za izradu web-a jer to odavno ne radim i imaju nekih 45 gusto kucanih stranica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
novi član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Pa? to daje neozbiljnost ? Ja zaista neznam onda sta bi bila ozbiljna tema onda... mozda pitanje kog simpsonsa najvise volite ? daj molim te ...
+ postavljeno u delu foruma opustanje ( dakle ono neobavezno - jer neobaveznijeg od ovog nisam video ) a ja iskreno se po prvi put susrecem sa takvim tipom ugovora ( konkretno ) pa sam mislio da ako postoji neka caka da je vidim nista posebno... ali ok moze neko i zeli da pomogne. Ako zelis klasicne kupoprodajne , zajmovne , ugovore o delu ( kako sam ja planirao da ovaj uradim ) , ma sta god, bilo koje klasicne ugovore postavicu ti ih koliko god budes zeleo to nije problem. @ Ilija Hvala, za sitne stvari usmeni ugovor je do sada bio ok, ali ovog puta covek koji radi i sa inostranstvom ( rukometni menadzer ) i trazi ugovor... kako bi kako kaze opravdao troskove tamo nekom... ( kasnije cu preko sudskog tumaca za 20 evra prevesti ugovo za 20 evrica ) i overiti u sudu taj deo mi je ok Poslednja izmena od bukovski : 12. 03. 2007. u 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() i bukowski don't f*ck with McKracken, he's a bad ass mf....
![]() |
#7 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() ma da, nediraj njega... pustice nislije na tebe... rofl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Ako ti treba za strance imaš tone sajtova koji pokrivaju legal issues za male firme, nudeći pravne savete, ugovore, template. Jedan od poznatijih je Nolo, ali verujem da neko može da preporuči i druge. Na Nolo možeš naći knjige i pakete ugovora za relativno male pare (oko 30e je knjiga u PDF formatu ako se ne varam).
Mada, kada god je u pitanju nešto što ima veze sa pravom obavezno kontaktiraj advokata ako radiš neke ozbiljnije stvari. Jeste da košta, ali bar nemaš brige...
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Zakljucivanje ugovora, a radnja u mirovanju? | spartanac86 | e-Business | 4 | 02. 08. 2009. 00:28 |
Potpisivanje ugovora elektronskim putem | Gargoyle | e-Business | 4 | 08. 04. 2008. 11:38 |
computeSpectrum AS3 Primer | MrSteel | Flash | 6 | 09. 05. 2007. 00:10 |
molio bih pomoc oko ugovora... | dee | e-Business | 2 | 13. 03. 2007. 00:01 |
Keyword analiza ( primer ? ) | [nq] | Marketing i SEO | 5 | 09. 07. 2005. 16:15 |